Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 26 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 november 2018/ via Shelley Young


Shelley's opmerking: ik heb gehoord van zo velen van jullie die zich in de tussenfase bevinden waar jullie je klaar voelen met waar je bent geweest, maar niet precies weet waar je heen gaat. Het is normaal om de veelbetekenende pauze te ervaren wanneer je een tijdlijn hebt voltooid en nog niet bent overgestapt naar een nieuwe. Jullie hebben deze fasen eerder doorgemaakt en ze eindigen, precies alsof je uiteindelijk op je bestemming landt, zelfs als het als een bijzonder lange vlucht heeft gevoeld. Als er één ding is waarvan we zeker kunnen zijn, is het dat onze uitbreiding een constante is. Boodschap 189 uit mijn boek Helende Balsem voor de Verlichte Ziel verwijst naar de veelbetekenende pauze, dus ik dacht dat ik het zou delen als de dagelijkse boodschap van vandaag.

Veel verlichte mensen ervaren de veelbetekenende pauze. Jullie zijn in grote mate klaar met het leven dat jullie tot nu toe hebben geleid, maar hebben nog niet gezien waar jullie nieuwe leven je naartoe zal brengen. Dit kan een ongemakkelijk gevoel zijn, omdat velen een grote drang zullen ervaren om iets te doen, maar niet goed kunnen bepalen wat ze moeten doen.


Het is zo belangrijk om deze periode van "opschieten en wachten" te gebruiken als een kans om uit te rusten en jullie helderheid vast te houden over wat je zou willen creëren. Wees gerust dat de tijd voor voortgang zal komen voordat je het weet, en het beste wat jullie in de tussentijd kunnen doen, is om je balans en dankbaarheid te bewaren en groots te dromen over wat je graag zou willen dat je volgende grootse avontuur wordt.

We begrijpen dat het gemakkelijk is om in twijfel en ongeduld te vervallen, maar de veelbetekenende pauze is echt een glorieus uitgebreid Nu moment dat jullie kan helpen heel duidelijk te worden over wat jullie willen ervaren. Weet je niet wat te creëren? Jouw hoogste pad begint altijd met wat je vreugde brengt.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien