Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 23 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
23 november 2018/ via Shelley Young


Er is een neiging bij mensen om verklaringen af te leggen dat ze nooit meer iets opnieuw zullen doen als ze iets hebben geprobeerd en het niet heeft gewerkt. Jullie doen dit in je verlangen om de controle terug te nemen in een gebied waar jullie je machteloos voelen. Wat jullie je misschien niet realiseren, is dat dergelijke verklaringen schadelijk voor je kunnen zijn.

Dierbaren, jullie zijn wezens van stroming, en jullie overvloed en expansie is afhankelijk van jou die stroming omhelst. Simpel gezegd, controle vertraagt jullie stroming. Zulke geloften zijn meestal gebaseerd op angst, wat een zeer beperkende energie is. Ze kunnen je ook energetisch vastbinden aan wat je niet wilt, door je focus, wat altijd jullie zegen is voor voortzetting.


Je hoeft geen grootse verklaringen in je leven af te leggen omdat de energieën voor altijd veranderen en je bekrachtiging komt van het nemen van beslissingen, het ene nu moment na het andere. Beslissen om aanwezig te zijn en elke keuze te maken op basis van de energie waarin jullie je op een bepaald moment bevinden, zal veel beter voelen en zal je vooruit helpen met openheid en acceptatie terwijl je werkt vanuit je meest recente niveau van meesterschap.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien