Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 20 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 november 2018/ via Shelley Young


Naarmate jullie verder gaan op jullie helende reis, zullen er veel oude patronen en gewoonten naar boven komen voor herziening en voor verandering. Wat hier vaak bij hoort, is de behoefte aan het opnieuw aanpassen van grenzen.

Gezonde grenzen zijn een belangrijk thema geweest voor het verlichten van menselijke wezens. Eenvoudig gesteld, gezonde grenzen gaan over het creëren van een ruimte die liefdevol en bekrachtigend is voor iedereen. Wat dat betekent kan verschuiven of bewegen volgens ieders individuele situatie.

Een eenvoudige vuistregel die je misschien zou willen gebruiken terwijl je het creëren van gezonde grenzen onderzoekt, is om er simpelweg voor te zorgen dat je nooit meer investeert in het welzijn van een ander dan zij doen voor zichzelf, en om ervoor te zorgen dat je niet meer investeert in het welzijn van iemand anders meer dan dat van jezelf. Ervoor zorgen dat als je je wilt inzetten om hulp te bieden,dat je het vanuit je hart doet en niet vanuit een verplichting of een ongezond verlangen om de leiding te nemen, is belangrijk. Geven onder dergelijke omstandigheden leidt vaak tot wrok.

Jullie zijn wijs, Dierbaren, en door simpelweg te stoppen en te evalueren vanaf je laatste niveau van meesterschap, zul je in staat zijn om de plaats te vinden die iedereen ondersteunt bij het naar voren komen in hun hoogste zelfexpressie. Soms kan dat betekenen dat je samen moet werken met anderen om hen te helpen stabiliseren tijdens een crisis, andere keren kan het een stap terug doen zijn en aanmoediging bieden zodat ze hun eigen goddelijke vermogen kunnen vinden. Laat je grenzen deel uitmaken van de stroming van steun, liefde en welzijn voor iedereen, en je kunt geen fout maken.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl