Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 2 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap
1 november 2018/ via Shelley YoungOmdat er zoveel verschillende dingen aan de oppervlakte komen om onderzocht te worden, zijn er veel tegenstrijdige stemmen die graag gehoord willen worden. Hoewel het verontrustend kan zijn om zoveel rumoer te hebben, is het een geweldig cadeau, want wanneer het te luidruchtig wordt, zullen mensen zich van nature terugtrekken en binnenin gaan zoeken. Dit leidt ertoe dat mensen zich verbinden met hun innerlijke wijsheid, die inderdaad een geweldig doel zal dienen terwijl je vooruitgaat in deze ongekende tijden.

Dus als je merkt dat je met veel verschillende meningen wordt geconfronteerd, vraag jezelf dan gewoon af wat jouw waarheid is en wat overeenkomt met de eigenschappen van de nieuwe aarde die je wenst te verankeren en ervaren, Dierbaren. Het contrast van de chaos zal jullie altijd terug brengen naar de helderheid van jullie hart en van daaruit weten jullie altijd welk pad je moet nemen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl