Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 18 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 november 2018/ via Shelley Young


Dierbaren, jullie zijn altijd veranderende wezens van stroom. Wat dat betekent, is dat jullie behoeften voortdurend veranderen. Er kunnen momenten van loslaten zijn, of tijden van integratie. Er zullen tijden zijn van geven en tijden van ontvangen. Tijden van verbinding en tijden van eenzaamheid. Tijden van activiteit en tijden van rust. Tijden van liefde zijn en tijden van geliefd zijn.

Waar we op aandringen is dat jullie jezelf niet vergissen over wat dan ook ervan. Als jullie gewoon aanwezig kunnen blijven en kunnen vertrouwen op wat er op elk moment nodig is en wordt ondersteund, zullen jullie je goddelijke aard van het deel uitmaken van een veel grotere stroom omarmen, en jullie zullen begrijpen dat alles wat jullie ooit nodig zouden kunnen hebben zal worden geïdentificeerd en voorzien door het natuurlijke ritme van Het Universum. Jullie zullen ook ontdekken dat het evenwicht dat jullie zoeken inherent onderdeel is van die grotere stroom waar jullie al een geliefd deel van zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl