dinsdag 13 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /12 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
12 november 2018/ via Shelley Young


Als je iets in je leven wilt manifesteren, wat is dan de essentie van wat het jou zal bieden? Als je bijvoorbeeld geld wilt manifesteren, waarom? De echte reden voor het geld zou kunnen zijn om meer vrijheid, gemak of plezier te ervaren.

Als je eenmaal hebt vastgesteld wat het is waarom je echt graag meer wilt ervaren, stop dan en zie hoe het al in je leven bestaat. Vind de manieren waarop je die essentie al hebt, ook al is het dat kleinste beetje. Je zult verbaasd zijn om te beseffen dat je al heel wat hebt wat je wilt! Dit is een geweldige ontdekking omdat het je laat zien dat je al het vermogen hebt om het te manifesteren.


Spreek vervolgens oprechte dankbaarheid uit voor wat je al hebt, ook al is het de kleinste hoeveelheid van waar je meer van zou willen. Door dit te doen veranker en koester je het bestaan ervan in jouw leven. Dit is een zeer directe vorm van manifestatie en iets dat gemakkelijk in de dagelijkse praktijk kan worden omgezet.

Dankbaarheid helpt je meer aanwezigheid te oefenen, wat een verblijf is in het nu moment waar je ware kracht is. Jouw dagen zijn altijd veel aangenamer en vele malen krachtiger, wanneer je de zegeningen die er al zijn kunt erkennen en ze laat groeien, als je maar de ogen hebt om te zien.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien