Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 31 0ktober 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
31 0ktober 2018/ via Shelley Young


Opmerking van Shelley: iedereen deelt af en toe als een lezer een dagelijks bericht op Facebook dat al lang geleden is geplaatst. Dat was gisteren het geval met deze boodschap en ik dacht dat het precies was wat we vandaag moesten horen, dus besloot ik het opnieuw te plaatsen. Dank aan Milton Foster dat hij het voor ons allemaal heeft teruggebracht. Ik herinner me eerlijk gezegd niet de dag dat het oorspronkelijk werd gechanneld, maar ik weet dat het vandaag net zo toepasselijk is als de dag dat het doorkwam.

Dierbaren, we willen dat jullie weten dat het allemaal goed is. Als je mediteert, of als je dat niet doet, is het goed. Als je geduldig en liefhebbend bent en dan weer eens niet bent, dan is het goed. Als je een dag helder schijnt en dan een week niet, dan is dat goed. Het is allemaal goed.

Zie je, je groeit en groeit, en jullie zullen het in je eigen unieke tempo doen. Op sommige punten ga je snel vooruit, op andere punten kan het langer duren. Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen hoe je dingen wilt doen. Vanuit ons perspectief gezien, is elke beweging een voorwaartse beweging.

Of je nu grote stappen neemt, of vastloopt in volslagen weerstand, het zal allemaal leiden tot voorwaartse beweging, want zelfs de grootste weerstand leidt uiteindelijk tot overgave en groei.

Wij verzoeken jullie dringend om uit te vinden hoe verder te gaan met de grootste hoeveelheid van gemak voor jou, want ongemak is geen noodzakelijke voorwaarde voor groei. Jullie kunt je evolutie omhelzen en door overgave en stroming prachtig uitbreiden. Maar het is volledig en totaal jouw keuze wat jouw voorkeursmanier is om dingen te doen.

Maar Gabriel, hoe weten we dat we groeien, vragen jullie? Het antwoord daarop is eenvoudig, Dierbaren, omdat jullie in het lichaam zijn, op de planeet.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien