Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 21 oktober 2018

Versnel de verandering. Door zelf de verandering te zijn. /19 oktober 2018 / Luc van Ewijk

Versnel de verandering. Door zelf de verandering te zijn.
19 oktober 2018 / Luc van Ewijk

De nieuwe aarde. Je voelt de verandering. Je wilt volle vaart vooruit naar de nieuwe aarde. Want in de oude vind je niet zoveel. Je wilt in volledige vrijheid leven. 

Je steunt de vooruitgang alleen als je volle kracht aan jouw project werkt. En nu, want in het nu wordt jouw toekomst gemaakt. 

Zoveel mogelijk naar het licht streven. Erin staan. Eraan vast houden. Alleen nog maar op gevoel leven. 

Ga geen strijd meer aan want daarbij wordt je naar beneden getrokken. Het schaakbord over want dan ben je voorbij de dualiteit. 

Eindelijk tijd voor vrede en liefde. Want we zijn niet elkaars concurrent. Maar we zijn een. En alleen als een zijn we in volle kracht. 


We zitten nu nog niet eens op halve kracht. We kunnen de wereld zelf in kleuren. Ik heb de kwasten gevonden. Heb jij ze al gevonden?

Ik zou beginnen met zoeken. Niet buiten jezelf. Maar naar je gevoel. Zo surf je naar jezelf toe. In een noodvaart nu. Want het wordt enorme gepusht. Omdat het daarvoor tijd is. De aarde wil en wij horen mee te gaan.