Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 oktober 2018

Revolutie komt. Als mensen hun eigen kunnen zien / 8 oktober 2018 / Luc van Ewijk


Revolutie komt. Als mensen hun eigen kunnen zien
8 oktober 2018 /  Luc van Ewijk

Laat jezelf zien. Succes bereik je door gezien te worden. Schreeuw jezelf van de daken. De wereld is ook van jou namelijk.

We hebben onszelf te lang verstopt.

Aangepast aan een systeem waarin we ons niet thuis voelen. Op geloofssystemen vertrouwt in plaats van je eigen weten.

Maar dat is nu voorbij. Je eigen weten daar draait het om. Vertrouw daarop. En de wereld is van jou.

Je trekt de wereld naar je toe. Je leert hoe te creëren. En dat je dat het beste nu kunt doen. Want wachten daar heb je niet zoveel aan.

Denk niet te klein. Maar groot zodat je ook groot zult krijgen. Niet te bescheiden. Maar liever vol van jezelf.

En lekker genieten. Lol maken met jezelf. Kunnen lachen met jezelf. Jezelf als beste vriend. En een relatie met jezelf. Want je doet heel je leven met jezelf. Kun je er maar beter een feest van maken.


Dan zul je ook kunnen verbinden met heerlijke mensen. Mensen die je omhoog helpen. En die je zien zoals je echt bent.

Het is namelijk de nieuwe tijd

Tijd om te genieten en om in overvloed te gaan leven. Iedereen rijk.
 Zodat we niet meer afhankelijk zijn. Afhankelijk van een overheid. Wat er niet is voor de mensen. Maar alleen het script uitvoert van de elite.

We hoeven niks te volgen van de oude wereld. Kijk geen nieuws. Je wordt er toch alleen maar depressief van. We maken het zelf. We hebben de oude media niet nodig.

We werken samen. En spatten van het talent. Alleen mochten we dat nog realiseren. Een ijzersterke band. Waarmee we laten zien hoe de wereld kan zijn.

Nee die komt niet met lui op je reet liggen. Daarvoor hoor je in actie te komen. Nu want dan komt het resultaat het snelste.

Jezelf volgen. En je dromen waar maken op aarde. Zo maak je eigen economie. Je eigen overvloed. Hoeven we ook geen nutteloze baantjes meer. We hebben geen overheid nodig die voor werk zorgt.

We leren onszelf. Opleidingen hebben geen nut meer. Alles maar herhalen en opdreunen. Het lijkt het leger wel. In de maat van het systeem.

Geen algemene waarheid nodig. Maar veel verschillende waarheid. Mensen horen eerst uit elkaar te gaan. En hun hart te volgen. Voor ze hun hart pas kunnen geven.

En zal de wereld weer eenheid kennen. Een organisme. Maar allemaal onze eigen specialiteit. Dan zijn we pas sterk. Niks is onmogelijk. Het is alleen kwestie van veel durven vallen. Voor je zult stijgen.

Luc van Ewijk

www.mindstroom.nl