Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 oktober 2018

Opleiding Trainer Schumann Resonantie / Door Anton Teuben

Opleiding Trainer Schumann Resonantie
Door Anton Teuben

Heb je de cursus Schumann Resonantie gevolgd, kun je de Schumann Resonantie integreren en zou je dit graag aan anderen willen leren? Meld je dan aan voor de opleiding tot Trainer Schumann Resonantie. Het Schumann Instituut is op zoek naar trainers die deze kennis mee helpen verspreiden ten goede aan de mensheid.

Tijdens deze training krijg je inhoudelijke kennis over de Schumann Resonantie, de ontdekkingen en alle mogelijkheden die integratie van deze resonantie biedt. Je leert ook praktische vaardigheden om mensen te kunnen leren de Schumann Resonantie te integreren. Je ontvangt opleidingsmateriaal waarmee je zelf deze cursus kunt gaan geven. Als je de opleiding hebt afgerond, word je vermeld als trainer bij het Schumann Instituut (SIN). De cursussen worden aangekondigd op deze website en de inschrijvingen zullen ook verwerkt worden door het SIN. Waar nodig en op verzoek, kan er begeleiding worden geboden van het SIN. Jaarlijks zullen er nascholingsdagen plaatsvinden waar alle trainers voor uitgenodigd worden.

Deze opleiding wordt gegeven door Anton Teuben, hij geeft al meer dan 9 jaar deze opleiding door het hele land. De opleiding bestaat 4 opleidingsdagen:

Trainer Schumann Resonantie Level I
Duur: 2 dagen
Datum: 20 en 21 oktober 2018
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Landgoed AlGoed, Burg. Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede (route: https://www.landgoedalgoed.nl/contact/adres)
Kosten: €125,00