Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 8 oktober 2018

Miljarden galactische schepen gepositioneerd om de meeste problematische daders van dood en vernietiging van de Aarde te verwijderen, zegt Pleiadische Hoge Raad Afgevaardigde. !! Mira van de Pleiadische Hoge Raad / Zaterdag 6 oktober 2018

Miljarden galactische schepen gepositioneerd om de meeste problematische daders van dood en vernietiging van de Aarde te verwijderen, zegt Pleiadische Hoge Raad Afgevaardigde. !!
Mira van de Pleiadische Hoge Raad  / Zaterdag 6 oktober 2018

 Welnu mensheid, het is zover gekomen omdat degenen in duisternis niet willen, of niet weten hoe zich over te geven aan het Licht ... zou je geloven dat er nog steeds velen zijn die banen hebben om de oorlog te doen voortduren ... propaganda kunstenaars, wapenbouwers ... vijanden van de staat en de planeet zelf ... zoals je kunt leren, zijn er MILJARDEN RUIMTESCHEPEN RONDOM AARDE ... wie op aarde zou denken dat duistere mensen de technologie hebben om ze allemaal in beslag te nemen ??? Vreemd…

Ik houd energie vast voor een vreedzame overgave van iedereen die in oorlog is met de aarde en de mensheid en alle soorten.

Stel je een golf van licht voor die de dromen van alle dromers van liefde zal ondersteunen ... weet dat jullie aanwezigheid en jullie dromen grote waarde hebben voor eenheid.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad
via Valerie Donner, 3 oktober 2018 / per email

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag tot jullie met geweldig nieuws. De Lichtvloot maakt snel vorderingen over de krachten van duisternis. Er zijn miljarden Galactische schepen gepositioneerd om de meest problematische daders van dood en vernietiging van de Aarde te verwijderen.

Elk schip heeft specifieke aanwijzingen over wat te doen en waar naartoe te gaan. De bestemmingen zijn perfect getimed en gefilterd door technologie die ons het voordeel biedt.

We horen de oproepen van de Aarde en van de mensheid om een einde te maken aan de gruweldaden van de hardvochtige manier van leven die jullie hebt geleefd. We beloven jullie dat dit ons gemeenschappelijke doel is. De schade is aangericht en er is geen ruimte voor meer. We hebben toestemming gekregen om alle mogelijke middelen te gebruiken om dit doel te bereiken. Jullie kunnen je voorstellen hoe blij we zijn om dit aan te kondigen.

Nooit meer in de geschiedenis van de Aarde zullen zelf dienende wezens de energie en middelen van al het leven op welke planeet dan ook mogen gebruiken. De dagen van de slavernij zijn verklaard voorbij. Jullie worden bevrijd van verderf en hebzucht.

Misschien moeten jullie rennen om dekking te zoeken terwijl actieve lichtkrachten het duister verwijderen. Het zijn chagrijnige wezens en terwijl we met hen omgaan, kunnen jullie misschien de energieën voelen. Ze zouden zich ongemakkelijk kunnen gaan voelen. Dit betekent niet dat ze jullie pijn zullen doen omdat we dat niet toestaan. Jullie zouden eenvoudigweg de onrust van hun vertrek kunnen voelen. Op de lange duur zullen de energieën veel lichter zijn. Het zal gemakkelijker worden om over de Aarde te bewegen.

Op dit moment kiest elke ziel op Aarde of ze zichzelf blijven dienen of dat ze ervoor kiezen om in een hogere vibratie te gaan om anderen te dienen. Het spijt ons te moeten zeggen dat de meesten die alleen geïnteresseerd zijn in zichzelf, het moeilijk zullen vinden om te veranderen. Dat betekent dat ze de Aarde zullen verlaten en naar andere driedimensionale planeten gaan waar ze kunnen doorgaan  met hun lessen te leren.

De meeste mensen, of ze nu licht of donker zijn, worden nu geconfronteerd met vele uitdagingen. Naarmate het Ascensie proces verder versneld dwingt het iedereen om keuzes te maken dat zal leiden tot hogere stappen in toenemend bewustzijn. Degenen die niet in staat zijn om de versnellingen en de liefdesenergie te ontvangen die daarmee gepaard gaat, zullen dat op een langzamere manier doen. De keuzes van elke ziel wordt in overweging genomen en wordt met liefde gevolgd. Het is bekend dat de keuze van elke wezens wordt geëerd.

Binnenkort zullen jullie grotere golven van liefde beginnen te ervaren. Jullie zullen de luminescentie (De emissie van licht door een stof die niet is verhit, zoals fluorescentie en fosforescentie) van het licht voelen terwijl de creatieve energieën door jullie heen vliegen. Jullie vibraties zullen hoger en hoger zijn. Hieruit zullen jullie manifesterende vermogens zich op wonderlijke manieren uitbreiden. Jullie zullen je je kracht herinneren en zullen het verstandig gebruiken.

We hebben het volste vertrouwen in jullie en het werk dat we samen doen. We eren jullie en waarderen het dat jullie in deze tijd op Aarde zijn. Jullie maken een enorm verschil. Focus op de waarheid en het licht en we zullen dit tot het einde zien.

Ik stuur jullie liefde en vreugde van ons allemaal.

Ik ben Mira


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien