zaterdag 6 oktober 2018

MEESTER SAINT GERMAIN: Het Gebeurt! / Gechanneld door James McConnel

MEESTER SAINT GERMAIN
Het Gebeurt!
Gechanneld door James McConnell

Ik ben St. Germain. Zoals altijd is het geweldig om hier op deze manier samen met jou te kunnen zijn om op deze manier te communiceren, en om in staat te zijn iedereen te laten zien en te helpen begrijpen wat er precies op de planeet gebeurt, hoe dit paradigma, dit het driedimensionale paradigma vervaagt en wordt vervangen door het nieuwe paradigma, het nieuwe begrip, de nieuwe Gouden Dageraad die nu snel naderbij komt. Jij, iedereen, zijn de katalysators voor deze veranderingen. Jullie zijn degenen die het licht verankeren, het licht hier vasthouden en het licht verspreiden. Vanwege jullie, omdat we allemaal samenwerken met jullie, brengen we deze vele eranderingen tot stand.

Jullie kijken naar die veranderingen die buiten jezelf plaatsvinden. Jullie zoeken bevestiging door op het internet te gaan, door naar je televisie te kijken, door met andere mensen te praten, je zoekt bevestiging. Maar wat jullie echt nodig hebben is de bevestiging binnenin jezelf. Want het maakt niet uit wat er buiten gebeurt. Het maakt alleen uit wat er binnenin gebeurt. Omdat de veranderingen zich binnenin jezelf ontwikkelen, dat is de katalysator voor de veranderingen die buiten jezelf plaatsvinden. Dus als het bewustzijn verandert en toeneemt binnenin jullie eigen persoonlijke zelf, neemt het bewustzijn ook buiten jezelf toe. Je hoeft alleen door te gaan om het proces te laten gebeuren.

Het gebeurt. Veranderingen komen nu vrij snel. Het is alsof je een pot water hebt en je hebt het op je fornuis gezet en je draait het vuur omhoog, niet te veel, net genoeg om het water te verwarmen. Dat water warmt op en warm op en warmt op. Het zal dat blijven doen. Het zal op dezelfde temperatuur blijven tot je het vuur hoger zet, en de temperatuur begint te verhogen. Dat is wat er nu gebeurt. De temperatuur wordt verhoogd, in de richting van het kookpunt. Misschien is de verhitting nu aan de gang. De temperatuur stijgt overal en op een gegeven moment zal het tot een kookpunt komen. De cabal, zoals jullie die kennen, zal op veel verschillende manieren worden uiteen gedreven. Deze veranderingen zijn nu aan de gang en jullie beginnen meer en meer de gevolgen daarvan te zien.

 Maar ik zeg jullie nu, als Saint Germain, en heel het Gezelschap van de Hemel die met dit proces werken, werken met dit Bondgenootschap, ik vertel jullie dat jullie nog niets gezien hebben. Er zijn zoveel dingen in ontwikkeling. Blijf gewoon geduld houden. Blijf kalm zoals Sananda heeft gezegd, want deze storm blijft dichterbij komen. Maar net zoals president Trump zei, hij was de storm, jullie allemaal zijn de storm. Jullie zijn allemaal de storm samen, werken samen, en brengen dit allemaal tot het punt.

Wil je NESARA? Wil je GESARA? Laat het dan gebeuren. Maak dat het zo wordt. Wil je de RV? Laat het gebeuren. Leun niet achterover en ga erop zitten wachten. Laat het gebeuren in je eigen visualisaties. Creëer het in je bewustzijn. Creëer het in bestaan. Creëer de financiële omschakeling. Creëer dat De Event komt. Je hebt veel meer controle dan je denkt dat je doet. Velen van jullie zeggen "wat kan ik zelf doen?" Nou, je kunt veel doen. Velen van jullie doen veel. Als je nog niet het gevoel hebt dat je bijdraagt, weet dan dat je eenvoudigweg bijdraagt door deel te zijn van deze meditaties, een deel van samenwerken om dit allemaal te brengen. Dit is al vaak gezegd. Er is geen groter deel of minder deel aan dit alles. Het is allemaal een deel van het geheel. Samen vormen jullie allemaal de puzzel en elk puzzelstukje, wat jullie elk zijn, is nodig om de volledige puzzel te vormen. Want zonder één stukje is het niet compleet.

Ik ben Saint Germain. Ik laat jullie nu met de violette vlam achter om jullie te blijven overspoelen, om door te gaan met het zuiveren van al het oude: het oude paradigma, de oude programmering die niet langer nodig is binnenin jullie. Het spel is bijna afgelopen en het is tijd om het nieuwe spel te beginnen.

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.Gechanneld door
James McConnell

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien