Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 oktober 2018

Maria Magdalena: Uit het Hart leven / 5 oktober 2018 / Barbara Bessen

Maria Magdalena:
Uit het Hart leven
5 oktober 2018 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Wij waren als groep een week op IJsland; een mooie reis. Daar gebeurde iets dat voor ons allen waardevol is. Wij beleefden het om in de stilte te zijn en vanuit het Hart te leven. IJsland heeft weinig inwoners, de natuur heeft de scepter in de hand. Daar is de toegang tot ons innerlijk heiligdom eenvoudiger. Het is een heerlijk gevoel om een week lang in het hier en nu te leven zo als dit zo mooi wordt gezegd.

Wij schommelden in maat met de natuur, in het veld van Gaia en haar heerlijke energieën en niet in de velden die ons dagelijks beïnvloeden.

Een persoonlijke conclusie: Ik zal de tijd nemen om het veld van de natuur, het veld van Gaia, nog beter te ondervinden…. ook als ik onder de grote olm in het park zit. Deze bank is al helemaal verbleekt en gedeeltelijk vermolmd en wankelt een beetje. (Wie weet wie deze bank allemaal heeft geholpen om in de Stilte te komen?”) Hij biedt nog steeds een plekje om je te verpozen.

In die zin doe ik jullie de groeten uit het herfstachtige Hamburg.

Barbara Bessen


Maria Magdalena:
Uit het Hart leven
– Channeling Oktober 2018:

Ik Ben Maria Magdalena, vol achting en eerbied kom ik bij deze groep geïnteresseerden. Het is een grote groep waarvan men het aantal niet met logica kan tellen. Elk sprankje van de energie die ik hier breng vindt zijn weg…. het is de weg van het Kristallijnen Raster waarover zo vaak wordt gesproken.

Elke cel van jullie Zijn ervaart informatie, opluchting en heling, wat er in jullie leven momenteel ook gebeurt. Dan draaien jullie je om en gaan verder met je dagelijks leven en de kracht die ik jullie mag geven verspreidt zich en versterkt zich zelfs nog. Dit kennen enkelen van jullie van de energetische helingbijeenkomsten. Waar veel ontwaakte mensen samenkomen  wordt deze kracht nog eens zo sterk; zij is als een onzichtbare kracht/macht die alles kan veranderen in welke bijeenkomst, samenhang en situatie dan ook.

Ik wil graag jullie bewustzijn versterken: Waar jullie ook wonen, wat jullie ook doen en hoe jullie jezelf ook inschatten – jullie zijn hier om veranderingen op Aarde in te leiden. Daartoe hebben jullie je bereid verklaard.

Dit bracht misschien met zich mee dat jullie levens tot nu toe niet makkelijk waren. Jullie hebben mogelijk vele oude, te verwerken ervaringen met je mee gebracht die overigens ook collectief zijn. Daar hebben jullie aan gewerkt of zijn daar nog mee bezig in de wortels ervan. Dit kan aan de buitenkant met verliezen en sterfgevallen gepaard gaan. Velen van jullie voelen je juist nu erg moe, een beetje aangeslagen en hebben de wens om naar huis te gaan.

Dit gevoel, het is geen opgeslagen emotie, maar een diep gevoel van heimwee, heeft iets met jullie persoonlijk te maken, maar ook met het collectief.  Vele oude zielen die hier al lang incarneren, hebben de koffer om naar huis te gaan al gepakt en staan in de startblokken, zoals jullie dit zo mooi zeggen. De dienstverlening is echter nog niet ten einde.

Degenen die nu de Aarde verlaten, het zijn er best veel, zijn niet meer opgewassen tegen hetgeen er hier op Aarde gebeurt of hebben hun taak vervuld. Dat is individueel. 

Jullie zijn er – afhankelijk van leeftijd en familieomstandigheden, of daar waar jullie wonen en werken – nog steeds bij om de Aarde te steunen en te dienen. Jullie doen dit op je eigen manier. Jullie kunnen dit op dit moment diep in je hart voelen.

Ik ben hier vandaag om jullie moed in te spreken om je rug recht te houden. Neem het aardse niet zo zwaar, neem het niet zo in je op. Focus je op je hartgebied. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Daar is de poort  naar jullie interdimensionaliteit.

Daar is de weg naar huis maar op de manier die voor jullie van toepassing is. En…. daar is ook de Vrede!

Wij denken dat alles eigenlijk al is gezegd. In de vele jaren met boodschappen hebben jullie allen geleerd en ervaren hoe je oude patronen kunt oplossen, hoe men in de innerlijke wereld kan gaan, hoe men zichzelf kan helen, en hoe men bij zijn innerlijk zelf kan verblijven. Het gaat er nu werkelijk om dit alles in het dagelijks leven te integreren. Papier is geduldig, zoals jullie zo graag zeggen. Het is de daad die telt! 

Niemand van jullie hoeft te lijden, honger te hebben, te strijden of te verhongeren. Jullie hebben het privilege om in een relatief intacte omgeving te leven. In jullie belangrijke levensbehoeften wordt voorzien. Al het andere is aards leven in de dualiteit. Jullie kunnen niet in twee huizen leven, tien truien dragen en drie borden soep tegelijk eten. Dat wat jullie hebben is zeker genoeg voor het dagelijks leven. De vreugde van jullie verdere leven en dat wat jullie begeleidt of gewoon treft, komt uit het hart.

Er zijn ook kleine dingen die jullie kunnen doen, zoals helpen als jullie dit willen. Jullie hart weet het. Het is de toegang naar jullie eigen goddelijkheid en  die weet altijd wat er gedaan moet worden. Houd je focus op jezelf. Wat er ook aan de buitenkant gebeurt, laat dit drama niet in jezelf komen. Blijf rustig bij jezelf en kijk of je wat kunt doen. Eigenlijk is het heel makkelijk. Jullie glimlachen nu misschien en zeggen tegen mij: “Als jij toch eens wist, lieve Maria Magdalena, hoe mijn leven er momenteel uitziet!”

Ja, ik weet het en ik zie het. Maar toch is er niets dat jullie niet kunnen veranderen. Elk overlijden, elk dagelijks voorval, goed of slecht zoals dit in de dualiteit gaat, kan opgelost of veranderd worden. Niets komt toevallig bij jullie.

Wie in het hart is gefocust leeft niet op een wolk (zoals vele critici graag naar voren brengen) maar trekt het Goddelijk Licht naar het leven van alledag en om dit dagelijks leven te leven zijn jullie hier gekomen. Het is alleen de kunst om dit met liefde vanuit het hart en met jullie interdimensionaliteit glad te strijken, om te buigen, te veranderen.

Dit is de kracht die jullie eigen goddelijkheid in jullie handen legt. Dit is de tijd daarvoor! Kijk niet terug, naar wat vroeger was, wees aanwezig in het nu door je te centreren, ook in het dagelijks leven.

Probeer het gewoon eens. Wat er ook scheef gaat in je leven of als jullie je leven nog mooier willen maken, doe dit dan met en uit je hart. En vergeet het niet…. medegevoel met anderen en helpen zijn heerlijk, maar maak hun zorgen niet de jouwe.

Daarmee helpen jullie niemand want ieder die hier incarneert heeft zijn eigen weg en wordt ook begeleid door zijn of haar geestelijke helpers. Er is altijd een plan of een bepaalde levensweg die wordt gesteund en gestuurd vanuit de geestelijke gebieden. Als jullie in je hart vertoeven zullen jullie altijd weten wanneer jullie hulp werkelijk nodig is.  

Laten wij nu even kort in het hart gaan. Sluit je ogen, leg een hand op je hart en visualiseer een hart voor je innerlijk oog. In het hart is een poort. Die open je en je gaat naar binnen. Het is heel eenvoudig. Zelfs als jullie niet zo goed kunnen visualiseren weet je Hoger Goddelijk Zijn dat jullie bereid zijn tot een dieper contact. Vraag daarom dat het zich vertoont. Dan zal het zo zijn.

Voel deze ontmoeting in je hele zijn en je lichaam zal reageren, misschien met warmte of een vibratie. Als jullie tot communicatie bereid zijn vraag dan aan je Goddelijk Hoger Zelf wat het jullie nu wil vertellen. De telepathische overdracht komt met woorden of met een gevoel van weten. Twijfel niet want daarmee verzwakken jullie je eigen competentie.

Als jullie werkelijk geconcentreerd zijn heeft het verstand geen kans om zich in het Goddelijk Gesprek te mengen. Deze kleine oefening kunnen jullie overal weer doen. Daarmee veranderen jullie je leven in meer Liefde voor jezelf – zoals boven beschreven – en ook voor anderen.   

Wat er nu in deze wereld nodig is, is de sterke kristallijnen verbinding van alle ontwaakten. Er is niets anders te doen dan met het Goddelijk Zelf het dagelijks leven op Aarde te leven en daardoor voor iedereen op Aarde het leven te veranderen.

Als ik jullie bij deze verbinding behulpzaam kan zijn, laat het mij dan weten. Ik help graag.

Ik Ben Maria Magdalena

Ontvangen door Barbara Bessen in September 2018. Deze tekst kan vrijuit gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.  
 
Hartelijke groeten,
Barbara Bessen en haar Team

Büro Barbara Bessen, Großer Burstah 44, 20457 Hamburg +49 (0) 40 37 50 32 01 info@barbara-bessen.com