Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 oktober 2018

Live Kryon Channeling: Kryon Grand Rapids, Michigan. 1 / 25 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 17 oktober 2018


Live Kryon Channeling:
Kryon 
Grand Rapids, Michigan. 1
25 augustus 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 17 oktober 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Galactische Familie

Ik spreek tegen degenen in de zaal en degenen die later luisteren of lezen, die zich niet echt bewust zijn van wie wij werkelijk zijn. Er is zoveel verborgen, zelfs op dit punt, zelfs na alle channelings die wij hebben gebracht. Zelfs bij degenen die naar de meeste ervan hebben geluisterd. Ook zij zijn zich niet volledig bewust van wie jullie zijn en wat er is gebeurd, wat er echt, werkelijk hier is gebeurd.

Wat als ik jullie vertelde dat de precessie van de equinox een markeerpunt is, bekend was bij zovelen meer dan alleen die van de Aarde? “Oh, Kryon, nu ga jij weer vreemde dingen vertellen, wij horen het! Jij gaat het waarschijnlijk weer over ET’s hebben en over ander leven in het melkwegstelsel” Ja, dat doe ik en het is helemaal niet zo vreemd. Het is alleen vreemd omdat jullie het niet hebben gezien, maar de echte logica ervan is voor jullie zichtbaar…..als de wetenschap zegt dat er meer dan elf miljard potentiëlen zijn voor leven op andere planeten….allen maar in dit melkwegstelsel. In jullie eigen zone die ervoor zorgt dat jullie oceanen hebben en schoonheid, de groei van jullie DNA…het gebeurde in dit melkwegstelsel steeds en steeds weer. Waarom twijfelen jullie daaraan? Waarom zeggen jullie dat er alleen de Aarde is en naar de lucht kijken en de absoluut miljoenen lichtpuntjes zien – allemaal sterren zoals jullie zon.

Meer lezen >>>