Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 oktober 2018

Live Kryon Channeling: Het komend, menselijk instinct! Bath, Engeland / 26 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 4 oktober 2018

Live Kryon Channeling:
Het komend, menselijk instinct!
Bath, Engeland
26 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 4 oktober 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Wat jullie zojuist hebben gehoord, lieve mensen, is een toevoeging (eerdere channeling) een ware, over wie jullie zijn. De schoonheid van wie jullie zijn als mens in deze nieuwe energie, gaat veranderen, en dat is de pracht van deze boodschap. Wij hebben het over iets dat op de planeet gebeurt en dat jullie kunnen observeren. Wij spreken over iets dat de mensheid betreft en het menselijk bewustzijn dat jullie kunnen observeren. Wij spreken over veranderingen die jullie in je nieuws kunnen zien, in relaties tussen twee leiders. Veranderingen die niet de status quo betreffen. De dingen zijn niet noodzakelijk meer dezelfde als in het verleden. Maar de grootste verandering vindt plaats in het bewustzijn van de mens.

Een tijdje geleden begonnen wij te spreken over evolutie….de Nieuwe Evolutie. Een soort evolutie die jullie nooit eerder hebben gezien. Wij vragen jullie ook om daarnaar te kijken want het komt eraan. Wij begonnen ermee om jullie hierover te vertellen en over het feit dat mensen het instinct missen dat zoogdieren hebben. Wij hebben jullie verteld dat als jullie werkelijk willen aantonen dat mensen heel anders zijn dan de zoogdieren van de planeet, een te kijken naar wat instinct is, overleving is bij alle zoogdieren die onder jullie staan. Wij hebben het gehad over het overlevingsinstinct van jullie zoogdieren, een reekalf bijvoorbeeld, die na een paar uur al lopen omdat zij weten hoe hun vijanden ruiken. Dit is overleven! Dit zit ingebakken in elk zoogdier van de planeet, behalve bij jullie. Als bewijs hiervoor heb ik jullie dit in het verleden gegeven: Een van de echte basisdingen die een mens leert, als heel vroeg, gaat over hitte. Jullie branden als kind je hand en dat staat in de neuronen van je hersenen gegrift. Zo’n groot gevolg. Jullie branden je eenmaal aan een kachel en je hele leven lang gebeurt dit jullie niet nog eens. Met alles waarvan jullie denken dat het heet is. Er was maar een keer voor nodig en dit bleef het hele leven zo.

Meer lezen >>>