Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 november 2018

Koffie Met: 12 november 2018 Chakra Harpmeditatie van en door Femke Bloem

12 november 2018
Chakra Harpmeditatie van en door Femke Bloem

In dit bijzondere harpconcert begeleidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang op een helende reis door de zeven chakra's. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creëren waarin vrede en zelfinzicht kan worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten.

Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek als energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen.