Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 oktober 2018

Er Is Geen Kerstman / Gechanneld door Brenda Hoffman voor LifeTapestryCreations.com / 26 Oktober 2018


Er Is Geen Kerstman
Gechanneld door Brenda Hoffman voor LifeTapestryCreations.com
26 Oktober 2018

Dierbaren,

Ook al wens je alles lief te hebben, de chaos in jouw uiterlijke wereld beperkt de reikwijdte van jouw liefde. Je hebt waarschijnlijk grote groepen mensen gekruist omdat ze zo anders lijken dan jij. Misschien zijn ze van een andere politieke partij dan waarop jij je richt of een ander geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging of ras.

Dit is zo om je aan te moedigen je basis te vinden, jouw zielsacties. Maar omdat dat overzicht niet genoeg is voor velen van jullie om die niet van je denkprocessen te accepteren, ervaar je schuld en angst.

Want jij gelooft dat je niet van 5D of verder kunt zijn als je die van het zich verzettende team niet kunt accepteren als je wilt.

Die innerlijke crisis is niet zo verwoestend als je nu gelooft. Laat je meeslepen in teamactiviteiten als je dat wilt. Uiteindelijk zullen ze allemaal als een zijn - maar nog niet voor de meesten van jullie.

Dit is een tijd van verdeeldheid.

Ook al zul je deze gevoelens ontgroeien, je ruimt eonen van maatschappelijke woede op. Zoals voorspeld, zullen degenen die vasthouden aan 3D-kracht geen leiders van de toekomst zijn en voor velen van jullie, niet nu. Maar deze tijd moet zichzelf uitspelen, net zoals een ketel water niet meteen kookt.

Misschien is jouw zorg dat 3D-kracht en angst nooit eindigend lijken te zijn - de wereld overspoelend als een virus. Die angsten en machtsspelletjes zijn altijd geweest. Maar ze waren voldoende ingesloten, dus ze raakten niet noodzakelijkerwijs elke seconde van jouw leven. Zolang je volgens de meeste regels van de maatschappij speelde, was je relatief veilig voor direct contact met degenen die macht in angst hanteerden.

Die machtsspelletjes worden nu blootgelegd en naargelang je verandert, vind je ze betreurenswaardig. Niet omdat hun acties zijn veranderd, maar omdat jij dat wel bent. Jij bent niet het schaap van gisteren, jij bent de superman / supervrouw van vandaag.

Dus je vecht tegen normen die al eeuwen gelden. De gebeurtenissen van vandaag verschillen niet van wat altijd is geweest. Misschien zijn de communicaties sneller, zodat je meer leert dan je wilt, maar de acties zijn niet anders.

Wat er in het verleden is gebeurd, lijkt een beetje op het geloven in de kerstman. Je hebt opgemerkt wat je wilde opmerken en de rest ontkend. Tot op die dag voelde je je emotioneel sterk genoeg om te weten "de koning draagt geen kleren" en de kerstman is niet echt.

Je bent aan het rijpen. Degenen die stevig in 3D vastzitten, weigeren hetzelfde te doen. Het is dus dat ze terugkeren naar een tijd waarin iedereen in de Kerstman geloofde. En om hun punt meer dramatisch te bewijzen, schreeuwen ze hun juistheid naar de wereld in plaats van te fluisteren in achterkamers zoals de norm is geweest.

Je hebt het niet verkeerd. Noch hebben zij die in de Kerstman geloven het verkeerd. Het verschil is dat je van hen wegtrekt, en dat maakt diegenen bang die van 3D willen blijven. Het is alsof je tegen je ouders zegt dat je niet meer in de Kerstman gelooft en ze blijven doen alsof de kerstman een echte is. Je ouders weten dat ze je de waarheid niet vertellen en jij weet dat ze de waarheid niet vertellen, maar je wilt ze niet verstoren, dus je doet alsof de tijd voorbij is dat dit gepast is.

Degenen die diep in 3D zijn verstrikt, doen alsof ze van één gedachte zijn. En misschien zijn ze dat - voor een tijdje. De meeste van die volgelingen zullen ook volwassen worden en begrijpen dat er geen Kerstman is.

Jullie, de voorlopers, lopen een beetje voor op de menigte en weten ongetwijfeld dat angst niet langer gepast of geloofwaardig is.

Dat geloof groeit snel binnen de mensheid en alle aardse wezens - behalve voor degenen die de 3D angst aanhouden om je te helpen te verschuiven naar 5D of daar voorbij.

Degene van 3D zijn jouw helpers, net zoals je ouders de Kerstman hebben gecreëerd om je vakantie feestelijker te maken. Maar in tegenstelling tot je ouders, willen degenen die diep in 3D verzonken zijn niet dat je verder gaat dan hun geloofssystemen van macht en angst. Jij hebt en anderen zullen.

Degenen die diep in 3D verstrikt zijn, begrijpen het niet en zullen tot het einde vechten om hun macht te behouden. Niet omdat ze slechte entiteiten zijn, maar omdat het hun overgangsrol is om de 3D bastions te houden, ondanks alle inspanningen om voorbij 3D te gaan. Degenen die vast en zeker 3D zijn, zijn net zo gehecht aan hun rollen als aan het overstappen naar 5D of daar voorbij.

Dit is geen tijd van futiliteiten. Dit is een tijd waarin jij jouw rol in het grotere geheel ontdekt. Zo is het, je bent met afschuw vervuld door wat je eens als normaal hebt geaccepteerd.

Dat brengt ons terug naar ons oorspronkelijke punt. Je voelt je alsof je in een strijd van "goed" tegen "kwaad" zit. De waarheid is dat je je 5D-rol meer begint uit te drukken, en degenen waar je mee vecht, zijn de hunne aan het uiten. Alles zoals voorspeld.

Volg je hart, je innerlijke wezen en je zult snel voorbij je woede zweven. Doe alsof je niet boos of bezorgd bent en je zult functioneren zoals je altijd in 3D hebt.

De 3D-koningen en koninginnen dragen geen mantel van 5D-liefde en zullen dit waarschijnlijk ook nooit doen in dit leven. Laat je woede stromen totdat je begrijpt waarom ze zo ijverig gevochten hebben om je geloof in de Kerstman in stand te houden.

Hun acties zijn van liefde voor deze overgang. Ze hebben slechts de moeilijkste rol als horigen getrokken in een tijd waarin horigen worden blootgesteld en genegeerd. Geef ze de vrijheid om hun rollen uit te voeren terwijl ze je aanmoedigen om de jouwe uit te voeren.

Als je boos en verbitterd bent over die horigen / schurken, dan is het alleen maar jouw manier om maatschappelijke kwalen op te ruimen die je al eeuwen negeerde of ontkende.

Je hebt in andere levens de rol van een slechterik gespeeld. Het verschil is dat je in die tijd door je samenleving werd gesteund - en de 3D-horigen / schurken van vandaag zullen niet veel langer worden ondersteund.

Er is geen Kerstman, zoals jullie allemaal beseften - en meer en meer realiseren zich dat dagelijks.

Zo zal het zijn. Amen.

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien