Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 14 oktober 2018

De Raad: – Tijd Om Voorbereid Te Zijn – 12 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Tijd Om Voorbereid Te Zijn –
12 oktober 2018 / Ron Head

Er bestaat een grote kans dat er in jullie zeer nabije toekomst gebeurtenissen zullen plaatsvinden die ons onderwerp van vandaag zeer relevant zullen maken, zelfs wanneer dat op dit moment niet zo mag lijken. Wij willen wat dieper ingaan op iets wat we in onze boodschappen in het verleden al meer dan eens vermeld hebben, maar we hebben er nog nooit een hele boodschap aan gewijd.

Wij spreken tot een groot aantal mensen over de hele wereld. Velen van jullie hebben onze boodschappen al een hele tijd gevolgd. Maar het is ook zo dat velen van jullie geplaatst zijn in gebieden waar jullie schijnbaar nogal eenzaam zijn of waar er maar zeer weinig van jullie zijn, die degenen die aan het ontwaken zijn, lichtwerkers noemen. De reden daarvoor zal weldra veel duidelijker worden.

Jullie hebben wisselende hoeveelheden tijd besteed aan het in jullie bewustzijn brengen van informatie die gebaseerd is op spiritualiteit en waaraan jullie denken als kennis uit de oudheid. Wij zien dit als nooit onveranderlijke Waarheid (hoofdletter W, a.u.b.). Jullie is nooit zo veel onderwezen als jullie geholpen zijn om te onthouden. En jullie hebben een reden om te zijn waar jullie zijn.


Wij hebben voorheen gesproken over ophanden zijnde verandering. We hebben voorheen gesproken over het feit dat een groot deel van de aanstaande veranderingen al een hele tijd, in kleine toenames en op wijd verspreide locaties,  plaatsvinden. Voor degenen die er niet echt naar zochten, was het niet zo heel duidelijk. We hebben ook aangehaald dat het een sneeuwbal effect zou hebben.  

De hoeveelheid en soort verandering staat op het punt om een radicale verschuiving te maken. Zo veel, zo belangrijk en zo schokkend zullen de veranderingen zijn die zeer spoedig te voorschijn komen, dat niemand waar dan ook aan de gevolgen kan ontsnappen. Miljoenen van jullie zullen weten wat er gebeurt en waarom. Maar miljarden anderen zullen totaal verrast zijn.  

Welnu, dat zou het nogal duidelijk moeten maken waarom jullie zijn waar jullie zijn. En we kunnen het bespreken van het overduidelijke overslaan. Maar er is meer dan alleen maar plaatsing te beschouwen.

Bijna ieder van jullie is hier nu lang genoeg mee bezig om onbetwistbare verschuivingen in jullie innerlijke wezens te hebben ervaren. Soms verbazen jullie jezelf over je reacties op dingen. Wij zien jullie verbazing wanneer jullie ontdekken over dingen te spreken die jullie altijd al hadden willen zeggen, maar je altijd te kort geschoten voelden door niet te zeggen of te doen. Van binnen horen we jullie tegen jezelf zeggen: “Wow! Was ik dat?” 

Maar toch. Jullie hebben je innerlijke ontwikkeling nog niet voltooid en er zijn zeer velen van jullie die nogal nieuw zijn op deze reis. Om deze reden vinden wij het nodig om een woordje van voorzichtigheid door te geven.

Wanneer velen rondom jullie heen beginnen te vragen over zaken waar ze voorheen zelfs niet naar wilden luisteren, ben dan alstublieft voorzichtig hoe jullie antwoorden. Realiseer je alstublieft dat jullie een taal spreken van toon, van lichaamstaal, van gevoel die iedereen leest, of jullie dat nu weten of niet. En veroorloof jullie niets als: “Ik weet. Ik probeerde het jullie te vertellen.” Noch: “Ik heb je dat toch gezegd.” Begrijp dat het beantwoorden van vragen die gesteld worden voldoende is en pas op om niet te vervallen in een manier van onderwijzen. Advies dat niet gevraagd wordt, wordt zelden goed ontvangen.  

Welnu, wanneer jullie vinden dat jullie instructies over iets kunnen bieden waarvoor anderen besluiten om naar jullie toe te komen, dan is dat een andere kwestie. Dan zeggen we; fijn voor jullie. Wanneer jullie dit doen, ben er zeker van goed voorbereid te zijn. Jullie zullen opgezocht worden.

Het is tijd om hier serieus over te gaan nadenken. Niet iedereen van jullie is hier voor dit doel. Maar het merendeel wel. Jullie zullen weten of jullie dit aangaat door hoe de gedachte hieraan je laat voelen. Zie het niet als noodzakelijk om dingen te gaan doen die niet goed voelen. Zoals altijd zeggen wij dat jullie altijd zullen weten wat goed is door hoe jullie je hierover voelen. Dat betekent natuurlijk niet dat die zaken niet kunnen veranderen naarmate jullie veranderen en groeien.

Het is voldoende dat wij jullie dit onderwerp onder je aandacht gebracht hebben. Wij danken jullie en als altijd zenden we jullie onze liefde en zegeningen.


Vertaald door Sjra