Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 oktober 2018

De Nieuwe Realiteit Van Eenheid Door Aartsengel Uriel / Gechanneld via Natalie Glasson - 5 oktober 2018 -

De Nieuwe Realiteit Van Eenheid
Door Aartsengel Uriel
Gechanneld  via Natalie Glasson - 5 oktober 2018 -
 Oorspronkelijke bron: Sacred School of Omna

Het Zonneniveau van Het Universum van de Schepper wordt voorgesteld door een koperen gouden kleur en wordt bewaakt door Helios en Vesta. Het doel van het Zonneniveau is om de uitgebalanceerde energie van de Mannelijke en Vrouwelijke vibraties van de Schepper voort te brengen, en geboorte te geven aan nieuwe creaties geboren uit balans en eenheid. Het Zonneniveau ondersteunt de vergroting, de bekrachtiging en de uitzetting van licht en wordt vergeleken met de stralende gloed van de zon.

Wij, het engelachtige koninkrijk, belichamen zowel de mannelijke als vrouwelijke energieën gelijkelijk in onze energievelden, hoewel we de energieën niet erkennen als mannelijk of vrouwelijk, is hun verenigde schepping gewoon een geïntegreerd aspect van alles wat we zijn. In werkelijkheid zijn we niet in staat om een ​​idee of concept van afscheiding binnen ons wezen voort te brengen. We erkennen echter dat het begrijpen, ontdekken en herinneren van de aanwezigheid van het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke een integraal aspect van de Aarde Ascensie School is. Er zijn veel niveaus en dimensies binnen Het Universum van de Schepper waar de scheiding van het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke wordt geëerd en verkend. Evenals gebieden waar de eenheid en integratie van deze twee heilige aspecten van de Schepper worden gevierd en volledig worden ervaren als een ontwaken van de herinnering aan de Schepper.

Ik, Aartsengel Uriël, wens jullie bewustzijn naar het Zonneniveau te brengen vanwege het briljante en ontzagwekkende ontwaken en de emanatie die plaatsvinden vanaf dit niveau van het Scheppers Universum. Helios en Vesta, de opzieners en vertegenwoordigers van het Zonneniveau brengen een nieuwe intentie naar voren die al in actie is op het Zonneniveau en zich manifesteert op het Planetaire Niveau en aardse vibraties. Het Zonneniveau combineert het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke met een hogere frequentie en vibratie dan ooit tevoren, dit betekent dat het gecreëerde licht subliem, krachtig en impactvol is voor iedereen. Een hogere frequentie van gesynthetiseerd licht van het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke is nu beschikbaar voor iedereen om te downloaden om een ​​heilige activering en herinnering in je wezen te creëren.

Nog opmerkelijker is dat Helios en Vesta directe leiding ontvangen van de Schepper van intenties om in de kern van het Zonneniveau geplaatst te worden om nieuwe creaties van eenheid te baren. De Zonneniveau kern creëert dus nieuwe manifestaties, nieuwe energieën en zelfs een nieuwe realiteit van eenheid en saamhorigheid voor iedereen om te verkennen. Terwijl de energie binnen het Zonniveau wordt gecreëerd, heeft elke persoon een directe verbinding met het Zeeniveau in zijn ziel. Daarom beginnen de transformaties al in je ziel te gebeuren, straalt ze uit naar je hele wezen en werkelijkheid.

Door het woord 'realiteit' te gebruiken, spreek ik, Aartsengel Uriël, over een beeld van jezelf en de omgeving. Elke persoon en ziel heeft een persoonlijke kijk op zichzelf en de omgeving, zelfs van de Schepper. Deze visie of realiteit staat open voor verschuivingen, transformaties en veranderingen, dus een realiteit is nooit hetzelfde, wat betekent dat een perspectief nooit hetzelfde kan zijn op een moment. Het Zonneniveau creëert een nieuwe realiteit van eenheid en saamhorigheid, dit is een nieuwe visie, perspectief, begrip en ervaring van de Scheppers eenheid, deze vibratie is nog nooit ervaren in de aardse sferen, het Planetaire Niveau en het Zonneniveau. Dit betekent dat de mensheid via hun ziel heeft ingestemd met het belichamen van een transformatie gericht op eenheid en het loslaten van oude concepten en ideeën van wat eenheid en saamhorigheid is en hoe het via hen in actie is. Stel je een nieuw idee voor van wat eenheid is, hoe het is om te bestaan ​​als eenheid en dat uit te stralen, evenals hoe het jouw leven zou beïnvloeden. Het is onmogelijk je voor te stellen hoe een nieuw perspectief van eenheid eruit zou zien en hoe het je bewustzijn en innerlijke wijsheid zou beïnvloeden, dit is omdat het nog nooit eerder in deze dimensies is ervaren. Je belichaamt echter al de nieuwe realiteit van eenheid omdat je in andere dimensies van hogere frequentie dan het Zonneniveau hebt bestaan ​​en je een belichaming bent van alles wat de Schepper is. Het proces is een herinneringservaring voor je ziel en een nieuwe activering en belichaming voor je fysieke wezen.

Downloaden van de Energie van de Nieuwe Werkelijkheid van Eenheid

Ik, Aartsengel Uriël, wil jullie uitnodigen om de energie te downloaden van de nieuwe werkelijkheid van eenheid die wordt gecreëerd binnen de kern van het zonneniveau. Het maakt niet uit of je het niet begrijpt of dat je niet kunt begrijpen hoe het zou zijn om waar te nemen vanuit een ruimte en toestand van gebalanceerd Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijk. Sta jezelf gewoon toe om een ​​ontvangende bron te zijn van de nieuwe realiteit die gecreëerd wordt.

Overdenk tijdens meditatie of stille tijd dat je in een koperen gouden kamer van licht bestaat, voor jou is de meest schitterende en prachtige zon, stralend op jou. Het is veilig voor jou om naar deze zon en zijn heilige lichtstralen te kijken en deze te ontvangen. Sta jezelf toe om te baden en het licht van de Zonneniveau kern te ontvangen zolang als nodig is.

Als je je gereed voelt, zeg dan je intentie:

'Ik sta mezelf toe om een ​​ontvangende bron te zijn van de nieuwe manifestaties, creaties en realiteit van eenheid, saamhorigheid en balans van het Zonneniveau. Ik nodig een nieuwe realiteit en visie van eenheid, saamhorigheid en balans uit om doorheen mijn ziel te worden gedownload en geactiveerd en in volledige belichaming en actie in mijn wezen te worden gebracht. Ik ben nu klaar om oude ideeën en concepten van eenheid, saamhorigheid, balans en harmonie los te laten en deze te vervangen door een nieuwe visie zoals gecreëerd door de Schepper en de Zonneniveau kern. Dank u, ik ben nu klaar om mezelf te ontvangen en te openen om alles te aanvaarden wat gepast is. '

Stel je voor, voel of erken dat vanuit het centrum van de Zonneniveau kern die voor je ligt een nieuwe manifestatie van energie naar voren komt, het Zonneniveau een nieuwe werkelijkheid van eenheid baart. Het Zonneniveau zal deze energie op de meest geschikte manier aan jou schenken. Let op alle symbolen, visies, inzichten of sensaties die opdagen wanneer je de download van licht ontvangt. Ontvang zo lang als nodig is.

Breng vervolgens je focus naar je Zielster Chakra boven je hoofd en erken of weet gewoon dat je ziel activerend is, en herinnering en waarheid voortbrengt in je huidige belichaming. Volg de stroom van je zielslicht van je Zielster Chakra naar beneden door je chakra-kolom en in je Aardester Chakra onder je voeten. Erken dat je de nieuwe realiteit van eenheid en eenzijn vanuit je ziel naar manifestatie en aarding in je wezen brengt. Je ziel zal je hele wezen opnieuw bedraden, nieuwe chemische reacties in je lichaam creëren die de programmering van je fysieke lichaam zullen veranderen en nieuwe mogelijkheden binnen je wezen op fysiek en spiritueel niveau zullen doen ontwaken.

Vergeet niet dat je niet hoeft te begrijpen of begrijpen hoe je nieuwe realiteit van eenheid en eenheid zal verschijnen. Weet gewoon dat de energie is gedownload en dat het begrip zal doordringen met goddelijke timing. Het is niet aan jou om te begrijpen, sterker nog, het is voor jou om je bewust te zijn van de aanwezigheid van balans, eenheid, saamhorigheid, harmonie en de synthese van het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke in je wezen en realiteit. Wanneer je je bewust bent van het tegenovergestelde, nodig jezelf dan uit om de nieuwe realiteit van eenheid en saamhorigheid in het gebied naar voren te brengen, situatie, ervaring om transformatie te manifesteren en de energie verder te aarden in je wezen en het dagelijkse leven.

Ik, Aartsengel Uriël, ben aanwezig om jullie te ondersteunen,

Met engelachtige vrede,

Aartsengel Uriël

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien