Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 oktober 2018

Collectieve Ascensie Sjabloon Missie van de Hemelse Witte Wezens / Gechanneld via Natalie Glasson - 28 september 2018

Collectieve Ascensie Sjabloon Missie van de Hemelse Witte Wezens
Gechanneld via Natalie Glasson - 28 september 2018 -
Oorspronkelijke bron: Sacred School of Omna


Gegroet, wij zijn de Hemelse Witte Wezens, zo gelabeld vanwege ons puur witte hemellicht. Wij verblijven in de Multi-Universele en Kosmische Niveaus van de Schepper, wat betekent dat wij de bedoelingen van de Schepper in hun puurste vorm ontvangen voordat ze worden verdeeld doorheen de 352 dimensies van het Scheppers Universum. Hoewel er vele planeten, sterren en plaatsen van bewoning zijn in het Universum van de Schepper, worden Moeder Aarde en al diegenen die op haar verblijven innig in ons hart gehouden. De Aarde beweegt zich door zo'n enorme versnelling in zowel technologie als spiritualiteit dat velen op de binnenste gebieden hun energie, liefde en ondersteuning investeren om een ​​mooiste uitkomst te creëren. De Aarde creëert een sjabloon van licht, bewustzijn en groei die generaties later op de Aarde en andere plaatsen van bewoning door heel Het Universum van de Schepper zullen worden gebruikt. Het sjabloon zal de meest unieke en ontzagwekkende schepping zijn, omdat het de wijsheid en kennis zal bevatten over hoe je kunt ontwaken en terugkeren naar een zijn met de Schepper als een collectieve beschaving en als een individu. Veel beschavingen zoals de Lemuriërs, Atlantiërs en zelfs de oude Egyptenaren probeerden als een collectief bewustzijn en beschaving een zuivere sjabloon te maken die andere beschavingen zou begeleiden en ondersteunen bij het doorgaan van ascentie als een collectief en de grootste belichaming van licht zou ervaren dat nog nooit eerder was beleefd, de Aarde. Degene die momenteel op Aarde aanwezig zijn, welke leeftijd ze ook hebben, hebben op zielsniveau ingestemd om opnieuw te proberen deze goddelijke sjabloon te creëren en te vormen om collectieve Ascensie te bereiken.

Persoonlijke ascensie is doelmatig en nodig, jouw eigen innerlijke verkenning en spirituele vooruitgang zullen de creatie van de Collectieve Ascensie Sjabloon toevoegen en activeren, maar er is een groter doel dat zich in de diepte van je ziel bevindt en dat is om anderen te dienen en hun innerlijke hereniging met de Schepper te ondersteunen. Deze eenvoudige missie van dienstbaarheid is het begin van de creatie van de Collectieve Ascensie Sjabloon. Je hebt misschien gemerkt dat je meer gretig of geïnspireerd bent om anderen te helpen, te verzorgen en te inspireren, of dat je misschien geïrriteerd raakt dat de mensen om je heen zich niet snel genoeg spiritueel ontwikkelen. Dit zijn allemaal symptomen van de missie om je Collectieve Ascensie Sjabloon te creëren, te ontwaken en te gronden in je realiteit.

Waarom is Het Collectieve Ascensie Sjabloon Missie zich nu aan het manifesteren?
De mensheid heeft een belangrijk overgangsproces doorgemaakt dat vele jaren vóór 2012 begon en nu begint af te nemen. Dit overgangsproces maakte vele illusies mogelijk en oude sjablonen van licht en bewustzijn vielen weg. De mensheid besefte dat ze toegang konden krijgen tot een ongelooflijke kracht in hen en had het goddelijke recht om het te gebruiken. Er is een focus gelegd op het loslaten van de illusie van ongeliefd, beheerst, hulpeloosheid, veroordeeld of oordelend, niet in staat zijn om een ​​verschil te maken, en losgekoppeld zijn van de wereld, het zelf en de Schepper. Nu deze grenzen beginnen weg te vallen, is de mensheid in staat om de kracht te realiseren die ze als individuen hebben en hoe ze een positieve invloed kunnen hebben op hun realiteit, en wat nog belangrijker is, de kracht die de mensheid heeft als een collectief. Met een bewustzijn van individuele en collectieve machtsgroei, zodat dit de missie mogelijk maakt die men vele generaties heeft geprobeerd te bereiken om opnieuw onthuld te worden. Het is alsof het inactief is geweest, wachtend tot de juiste vibratie en frequentie van energie opnieuw op de Aarde zou worden bereikt. Je ziel is aanwezig in elke beschaving die probeerde het Collectieve Ascensie Sjabloon te maken en daarom brengen wij, de Hemelse Witte Wezens, je bewust naar deze missie die je misschien al lang vergeten bent en toch zijn energie en aanwezigheid binnen je ziel gebleven.

Sommigen van jullie houden mogelijk vast aan wonden van voorbije ervaringen van het maken van de Collectieve Ascensie Sjabloon, je kunt ook delen van de sjabloon die je eerder hebt gemaakt en die nog steeds relevant en nodig zijn voor deze huidige creatie van de Collectieve Ascensie Sjabloon, in je wezen vasthouden. In waarheid houd je binnenin een genezingsproces vast dat u in staat stelt nieuwe wijsheid en licht aan de sjabloon te schenken, evenals oude wijsheid die misschien al lang vergeten is. Er is een behoefte om toegang te krijgen tot deze overvloedige energie binnenin jouw en deze te schenken aan de Collectieve Ascensie Sjabloon Kamer binnen Heer Boeddha's Planetaire Niveau Ashram, die is gemaakt om de constructie van de sjabloon te huisvesten. Het sjabloon wordt gevormd door elke ziel die op dit moment op Aarde is en daarom wordt het gehuisvest op het planetaire niveau van het Universum van de Schepper.

Met een nieuwe energie, tijdperk en dimensie die aanbreken en het ontwaken op Aarde, manifesteert zich een gevoel van bevrijding en krijgt de mensheid de rol van schepper. En worden Scheppers van de Nieuwe Aarde, een Aarde die iedereen wenst te ervaren, de Aarde die zo diep is uitgelijnd met de Schepper en de Schepper wordt erkend in elk huidig moment. Eén persoon die de Aarde naar voren leidt om de hemel op Aarde te ervaren, is niet langer geschikt en zal zich alleen manifesteren in situaties die eerder zijn ervaren. De mensheid wordt uitgenodigd om hun ongebonden bewustzijn opnieuw te ontdekken, hun oneindige verbinding met alles wat de Schepper is, inclusief alle bewuste wezens op de Aarde en Moeder Aarde zelf. Wanneer deze natuurlijke en eeuwige connectie opnieuw wordt gerealiseerd, zal de mensheid zijn macht als een collectief herwinnen, dit zal de basis zijn van de Collectieve Ascensie Sjabloon. Vanaf dat moment zal de Collectieve Ascensie Sjabloon alles registreren wat de mensheid als individu bereikt heeft en, nog belangrijker, als een collectief om te helen, vrede te creëren en de vibratie van de Aarde te verhogen. Veel wezens op de binnenste gebieden zullen helpen bij het afstemmen van de sjabloon en het bieden van begeleiding aan de mensheid om het mooiste bestaan voor de Aarde te creëren.

Hoe kun jij je rol spelen in De Collectieve Ascensie Sjabloon?
1e Oefening: Er is eerst een noodzaak voor jou om te erkennen dat je ziel heeft ingestemd met de vorming van de Collectieve Ascensie Sjabloon voor de Aarde nu te ondersteunen. Dit betekent dat je spirituele ontwikkeling, heling en innerlijk ontwaken een positieve invloed hebben op de creatie van de sjabloon en een gids voor komende generaties van hoe je als een collectief bewustzijn door de Earth School kunt evolueren. Om dit volledig te belichamen, moet je het inzicht dat spirituele groei alleen optreedt door lijden, pijn, ontberingen en uitdagingen laten varen. Je gelooft misschien dat je dit geloof hebt losgelaten, wij, de Hemelse Witte Wezens, nodigen je uit om te denken aan leed, pijn, ontberingen en uitdagingen die zich blijven manifesteren in jullie realiteit. Hoe meer jullie kunnen loskoppelen van het drama van dergelijke situaties en gewoon de boodschap of verandering realiseren die moet plaatsvinden, zonder dit te bevestigen als een mogelijkheid om spiritueel te groeien, hoe meer deze situaties zullen oplossen. Het is noodzakelijk om je bewustzijn te openen voor de positieve ervaringen in je leven of de veranderingen die plaatsvinden zonder drama, bevestig deze als krachtige lessen en groeiprocessen van je spirituele evolutie. Dit zal niet alleen een grote transformatie in je wezen en leven creëren, het zal vooral het collectieve bewustzijn van de mensheid beïnvloeden. Dit zal resulteren in minder rampen, lijden en pijn van alle vormen voor de mensheid als een collectief en inwoner van Moeder Aarde.

2e oefening: het focussen op jouw verbindingen is enorm belangrijk. Het is nodig om je bewust te worden van je verbinding met je lichaam, etherisch lichaam, emotioneel lichaam, mentaal lichaam, spiritueel lichaam, ziel, evenals jouw creaties in jouw realiteit, de mensen in jouw leven en over de hele wereld. De dieren, het natuurrijk, in werkelijkheid alles wat een deel van de Aarde is, wat ook Moeder Aarde omvat. Dit kan klinken als een enorme en langdurige taak om te bereiken en toch kan het worden bereikt in een paar minuten van meditatie of stille tijd.

Sta jezelf toe om een vredige staat van zijn binnen te gaan, en focus je op je ademhaling. Stel je de energie van je ziel in je hart voor en herken de kleur die het uitstraalt. Stel je voor, voel of erken dat je de kleur van je ziel in je hele lichaam uitstraalt en dat je elk deel van ons lichaam en het auraveld voor een moment herkent. Breid dan de kleur van je ziel uit naar je omgeving en denk aan het licht dat verbonden is met mensen, situaties, zelfs je huis en de omliggende gebieden. Breid vervolgens de energie van je ziel verder uit om contact te maken met alle mensen op Aarde, alle dieren, de natuur, alles wat je kunt bedenken, zodra je denkt aan de verbinding is het tot stand gebracht. Geniet dan gewoon van de ervaring om in de energie van het collectief te zijn.

Als je het licht van je ziel hebt uitgestraald, betekent dit dat je je verbindt met de zielsniveau's van alle wezens, je bent verbonden met het licht in iedereen en bent volledig veilig en beschermd. Hoe meer je de beoefening ervaart, hoe meer het je natuurlijke bestaan wordt, toegang krijgt tot de kracht van het collectief op zielsniveau. Je zult ook de manier opmerken hoe je handelt en reageert op mensen die heel anders zijn. Wijsheid van de collectieve energie van allen op de Aarde kan aanbreken om je te inspireren.

3e oefening: wees je ervan bewust dat wanneer je de dingen als een collectief bereikt of benadert, je toegang hebt tot een kracht die schoonheid, transformatie en waarheid creëert. Het collectief kan betekenen verbonden zijn met en accepteren van je hele wezen, samen creëren met je gidsen, engelen, enz., Of je realiseren dat wanneer je je met andere mensen verenigt met een eendrachtig/verenigd begrip, er veel kan worden gecreëerd. Probeer vanuit dit perspectief je realiteit, ervaringen en transformaties te benaderen.

4e oefening: Vraag binnenin je tijdens de meditatie of stille tijd,
'Ik nodig mijn ziel uit om mij de wonden te openbaren die moeten worden genezen van mijn eerdere pogingen om de Collectieve Ascensie Sjabloon te creëren. Ik nodig de Hemelse Witte Wezens uit om samen met mij het genezingsproces te co-creëren dat essentieel is, waardoor ik met gemak en perfectie kan genezen.'

(Neem de tijd om te herkennen of er iets tot jouw bewustzijn komt dat moet worden genezen en nodig de Hemelse Witte Wezens uit om genezing te brengen.)

'Ik nodig mijn ziel uit om de wijsheid, energie, het bewustzijn of de liefde voort te brengen die ik in het verleden al heb ontdekt toen ik probeerde om de Collectieve Ascensie Sjabloon te creëren. Ik vraag nu dat deze wijsheid wordt teruggebracht naar mijn huidige belichaming en via mijn expressie terugkeert naar de Collectieve Ascensie Sjabloon binnen Planetaire Ashram van Lord Buddha.'

(Neem de tijd om te ontvangen, of je nu gelooft dat je hebt ontvangen of niet, stuur energie naar de Collectieve Ascensie Sjabloon binnen de Planetaire Ashram van Lord Buddha.)

Ik sta mezelf toe verbinding te maken met de Collectieve Ascensie Sjabloon in de Planetaire Ashram van Heer Boeddha. Ik sta mezelf toe zijn heilige energie te ontvangen en alle wijsheid die het met mij wil delen. Ik erken mezelf als mede-schepper.

(Neem de tijd om verbinding te maken en te ontvangen.)

Wij zijn aanwezig om je te helpen en van dienst te zijn,

De Hemelse Witte Wezens

Zielen Groep van Natalie Glasson

Artikelbron: https://www.omna.org

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien