Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 oktober 2018

Channeling nr. 43 door Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zij healers. /13 oktober 2018 / via Margreet de Carpentier

Channeling nr. 43 door Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zij healers.
13 oktober 2018 / via Margreet de Carpentier

Wees welkom op deze prachtige herfstdag. Het is belangrijk dat u hier aanwezig bent, zonder dat u het beseft bent u gezamenlijk een baken, een baken van licht en liefde samen met ons Isoritas met zijn healers, Raphael en de groep versterken elkaar.

Een baken op dit moment op deze onrustige wereld. De wereld en de aarde zijn vol van onrust. Dit veroorzaakt ook onrust bij de mensen. Heb geen angst, leef niet in angst. Probeer zoveel mogelijk in vreugde te leven. Pik de graantjes uit het leven, de leuke momenten en hou die vast. Blijf niet hangen in uw pijn, in uw narigheid en heb geen angst als er iets van uw pijn naar boven komt slik het dan niet weg.

Probeer geen angst te hebben. Onbewust hebben mensen vaak angst voor hun verleden, voor de pijn die ze meegemaakt hebben, ze zijn bang dat die beerput open gaat. Wij zijn om u heen, altijd. Uw persoonlijke gidsen/ helpers. Wij zijn energieën en als u op dat moment meer energieën nodig heeft dan zijn ze er, vertrouw daar op en vertrouw erop dat u niet meer te verwerken krijgt dan dat u aan kunt.

Als u moet huilen, huil vanuit uw tenen. Wij kunnen dit niet genoeg herhalen. Versterk het huilen zodat het vanuit uw tenen komt en het maakt niet uit of er iemand bij is. Ook als de kinderen er bij zijn mag u huilen, dat is zeer belangrijk. Leer kinderen dat ze mogen huilen, leer de kinderen dat volwassen ook huilen en mogen huilen. Als ze vragen waarom, zeg gewoon ik heb nu verdriet. De kleinkinderen van Margreet zeiden dan: o en ze gaven een kusje, vaak met een snottebel en gingen weer door met hun spel.

Volwassene mogen huilen. Uw generatie die dit leest, die móeten huilen want ze hebben te veel weggeslikt. Jongens huilen niet en meisje ook niet die moeten een voorbeeld zijn voor de andere kinderen. U mag zwak zijn, vanuit uw zwakte komt uw kracht, de oerkracht. Het is goed als er verwerkt wordt, wees daar niet bang voor. U krijgt dan ook minder angst voor wat er gebeurd op uw wereld, uw wereld is rommelig. Het rommelt in en boven de aarde.

Als u het nieuws volgt dan ziet u dat er zoveel dingen die niet kloppen openbaar worden. Ja, daar heeft die Amerikaanse meneer ook iets mee te maken, dat is zijn taak om de wereld wakker te schudden, hij doet rare dingen maar daardoor gaan de mensen anders denken en gaan meer waarheid naar buiten brengen, en dat brengt onrust en bij sommige mensen angst, maar laat de angst los. Stuur liefde en licht naar de mensen die er een potje van maken.

Liefde en licht overwint alles, maar ga niet verdrinken in liefde en licht, blijf met uw twee voeten stevig op de grond, in de klei. Het is nodig dat u hier op deze aarde uw leven leeft en niet gaat zweven want dan komt u nergens. Wees realistisch, denk realistisch, voed uw kinderen realistisch op en niet op een zweverige manier. Breng kinderen of uw kleinkinderen niet te veel in contact met het spirituele. Zij zijn, ook als u ze er niet mee in contact brengt, spiritueler dan de volwassene. Ze zijn wijzer, ze weten meer, het zijn grote zielen in een klein lichaam. Zij hoeven niet met het spirituele geconfronteerd te worden, dat is slecht voor ze. Laat ze hun leven leven zover als dat mogelijk is. Het is moeilijk om met deze nieuwste tijd kinderen om te gaan want die lopen tegen muren op. Koester ze, stel grenzen, geef ze bescherming. Laat ze niet over uw grenzen heen gaan want grenzen betekend veiligheid voor ze zonder dat zij dat beseffen.

Grenzen zijn voor iedereen belangrijk. Ja ook voor de hoge heren in hun paleizen. Die bewaken hun grenzen en willen ze het liefs verleggen, voor de grond soorten en de delfstoffen die in de grond zitten. Dat zijn belangrijke stukken grond daar wordt voor gevochten.

Er is voor iedereen genoeg, er komen andere methodes om uw huizen te verwarmen. Ze proberen in de regering en in de regeringen de klimaat verandering tegen houden door bepaalde grote stappen te nemen, door te stoppen met het aardgas en de oliewinning te beperken. Te minderen met energie gebruik.

Er komen en zijn nu op dit moment al zonder dat er iemand van weet in kleine fabriekjes uitvindingen ontdekt die weinig tot niets kosten. Wij vertelde al vaker dat er papieren over energie die bijna niets kost al tientallen jaren achter in de kluizen liggen. Maar het is de olie-industrie die dat tegenhoud. De olie-industrie gaat langzaam maar zeker verdwijnen.

 Mensen worden wijzer en daardoor gaan de neven bedrijven van de olie-industrie minder verkopen want de mensen gaan steeds minder shampoo, lotions en dat soort dingen gebruiken om dat velen er allergisch voor zijn. Het ruikt alleen maar lekker en verder koopt men gebakken lucht. Hoe meer u er van gebruik hoe minder u lekker ruikt. Het schaad de bacteriën op uw huid, de bacteriën die u nodig heeft. Koud water is het gezondste voor uw lichaam, voor uw huid, uw grootste orgaan. Door de mooie reclames op de televisie die iedereen ziet en door de lekkere geurtjes die uit de winkels komen denkt men dat het onmisbaar is en gaat het gebruiken. Durf het eens te proberen zonder, stop eens met die oliegiganten te voedden met uw geld. Hetzelfde met de middelen in uw keukenkastje. Met olijfolie kan u heel veel doen, alle dure smeersels voor uw meubelen laat die eens staan, een beetje olijfolie werkt ook. Laat het in trekken en poetst het uit, smeer het op uw huid en u heeft factor 15 en zoek uit wat voor natuurlijke olie een hogere factor is voor u, de olie van een andere vrucht. Zo word een heel stuk van de olie industrie die heel veel vernield in aarde en op de wereld geminiseerd.

De natuur is aan het veranderen, het klimaat is veranderd. Wat ze vergeten is dat de as van de aarde een paar millimeter is veranderd. Dat is de grootste reden dat het klimaat aan het veranderen is. Daar wordt aan voorbij gegaan. De meeste slechte stoffen die de fabrieken uitstoten, uw auto’s, uw verwarmingen in uw huize, is een fractie van wat de aarde zelf uitstoot vanuit onder andere de moerassen en vanuit het veengebied. Daar uit komen stoffen vrij die de aarde verwarmen. Het is altijd zo geweest de cyclus van warmte en kou, het is alleen door het iets kantelen van de as van de aarde veranderd.

Heb geen angst, heb geen angst dat uw huizen onder water komen te staan. Misschien moeten er in de tuinen iets minder stenen komen daar kan u zelf iets aan doen. Wat wij al eerder vertelden tegen degene die er bij waren of het hebben gelezen er gaan grootte binnenmeren ontstaan en die vangen veel water op.

Dus u hoeft daarvoor geen angst te hebben, angst voed, laat u niet voeden door angst. Angst creëert, denk aan uw gedachtekracht want zoals velen al weten u kan uzelf maken en breken met uw gedachten. Bent u angstig dan wordt uw angst groter en groter, dan kan het enorme vormen aannemen zodat u er bijna niet meer mee kan leven omdat het angst op angst wordt en het gaat stapelen. Leer stapje voor stapje uw angstige gedachten om te zetten naar positieve gedachten. Dat is moeilijk want velen mensen zijn van oorsprong geneigd om negatief te denken.

Te veel mensen willen nog pracht en praal om hun heen hebben. U kan maar één keer uw buik vol eten, u kan maar één setje kleren tegelijk aan, als u huis ingericht is en het is naar uw zin hoeft u niet met de mode mee te doen, dat is verspilling opgelegd door de reclames. Kijk uw kasten eens na, wat u werkelijk niet gebruikt geef dat aan mensen die het nodig hebben, help elkaar, wees zorgzaam voor elkaar.

Wees vooral zorgzaam voor uzelf. Uzelf blijft nummer één, zorg geestelijk heel goed voor uzelf zodat u goed in uw kracht komt te staan, probeer emoties te verwerken, vraag daarbij om hulp aan uw gidsen. Ook dit blijven wij herhalen want het vragen zakt telkens weg bij veel mensen. Vraag ons om hulp, wij moeten respect voor u hebben. Wij mogen geen hulp geven als u er niet om vraagt. Uw huisarts kan u ook niet van de straat afplukken en zeggen: u ziet een beetje geel ik denk dat u één of andere ziekte onder de leden hebt. U moet zelf naar uw huisarts stappen en zelf vragen om hulp en zo werkt het bij ons ook. Wij moeten uw wil respecteren, uw eigen wil, ga alstublieft vragen, niet voor de loterij maar vraag voor uw welzijn, vraag hulp voor uw problemen of als u ergens niet uitkomt. Het zal altijd gehonoreerd worden maar niet op de manier waarop u misschien denkt dat het gebeurd of de tijd die u ingedachte heeft, maar u krijgt wel de hulp. Wij kunnen uw leven overzien en uzelf niet. Als u later terug kijkt dan denkt u: ah het is toch makkelijker verlopen dan als ik verwacht had.

Denk positief, geloof niet alles wat er verteld wordt. Ook niet wat uw arts tegen u verteld en u denkt zelf dat u wat anders mankeert. U heeft ook een wil gekregen en als u iets anders vermoed en u komt bij uw huisarts of bij een specialist en u verteld hen dat u er anders over denkt omdat zus en zo en dit en dat, durf dan uw mond open te doen, kijk niet naar ze op want als ze geen patiënten hebben, hebben ze geen werk. Zij horen naar u te luisteren en als ze er geen tijd voor hebben dwing die tijd dan af. Als u denkt meer tijd nodig te hebben dan één consult maak dan een dubbele afspraak bij de secretaresse. Ga uw mond open doen, durf uw mond open te doen als u voor uw gevoel verkeerd beoordeeld wordt. Voor u zelf of uw kinderen of voor iemand die u begeleid en die het zelf niet kan. Maar wel met respect. Ook u moet respect te hebben voor anderen, voor de natuur, voor de mensen, voor de kinderen en de dieren.


Natuurlijk zal u fouten maken want fouten horen bij een mens u bent geen heilige. Uw fouten zijn uw leermomenten en als u kan zien dat u een fout gemaakt heeft dan heeft u al een groot groei proces meegemaakt en zal u proberen om die fout geen tweede maal te laten gebeuren en misschien wel een tweede keer maar geen derde.
Dan stoppen situaties die onprettig zijn vanzelf. Vraag daarbij om hulp: willen jullie mij helpen om mijn fouten te zien en te herkennen zodat ik ze niet meer hoef te maken. Ik wil mijn les leren en het mag dan over zijn.

Zorg geestelijk héél goed voor uzelf, neem uw eigen ruimte in ook in het gezin, dat is nodig. Het is nodig dat u de ruimte inneemt die u nodig heeft. Uw ruimte in deze wereld, in uw wereld, in uw misschien beperkte wereld. En treed naar buiten vanuit uw wereld, vanuit uw huis. Niemand in uw land, in uw stad of straat niemand hoeft eenzaam te zijn.

Ga naar buiten, kijk wat er te doen is in de omgeving, niet alles hoeft geld te kosten. Er zijn veel gratis activiteiten en er zijn ook veel leuke vrijwilligers activiteiten als u daar de tijd voor heeft.

Niemand hoeft eenzaam te zijn. Het is de bedoeling en dat gaat komen dat u wereldwijd samen één wordt

Raphael en Isoritas