Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 oktober 2018

Bouw de nieuwe wereld. En blijf in je kracht. / 24 oktober 2018 / Luc van Ewijk


Bouw de nieuwe wereld. En blijf in je kracht.
24 oktober 2018 / Luc van Ewijk

 Je vult alleen je eigen leven in. Ga mee op de stroom De stroom van inspiratie is deze dagen enorm. Wanneer geen angst je meer tegen houdt. 

Je stroomt waar je heen wilt. Volg je verlangens. Ook al lijken ze zover weg. Met er naar toe werken ben je er zo. 

Je wordt gedragen. Naar jouw dromen toe. Een zonnigere wereld maak je. Dat is nodig. Zodat we eindelijk niet meer onderdrukt worden. 

Vrij zullen worden. De energie van de nieuwe aarde zal als een bom om zich heen slaan. Vrijheid zal om zich heen roepen. En passies worden gevolgd. 

Het leven zal weer goed zijn. Maar tot dat het er is, blijf in je licht. Laat niemand je van de wijs praten. Je weet het beter. Omdat je naar je ziel luistert. 

Je hoeft mensen niet te overtuigen. Alleen jezelf dat is genoeg. Werk aan wat jij wilt. Want zodra het er is kan niemand er meer omheen. 


Werken met licht. Omdat de verloren wijsheid naar boven te halen. Om terug naar onze natuurlijke staat van zijn te gaan. Zodat we weer in balans zijn. 

In vrede met onszelf zal de liefde stromen. Het duwt je waar je wilt zijn. Je voelt het komen. Niks is onmogelijk. Je bent nooit alleen. En liefde wacht om de hoek. Ook al lijkt het zover weg.