Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 oktober 2018

Benjamin Fulford: Boodschap aan de bankiers elite: Trick or treat (snoep of je leven) / 29 oktober 2018

Boodschap aan de bankiers elite: Trick or treat (snoep of je leven)
29 oktober 2018 / Benjamin Fulford

Het zal deze Halloween voor de Khazariaanse maffia bankiers elite betekenen vooral opgejaagd te worden omdat ze een deadline op 31 oktober hebben gekregen om het goud terug te geven dat ze hebben gestolen of ze zien tegemoet dat ze systematisch worden opgejaagd en worden uitgeroeid, zeggen bronnen uit de Aziatische geheime gemeenschap, CIA en de White Dragon Society. Na deze deadline, zullen premies in goud op de hoofden van senior bankiers worden gezet beginnend met de hoofden van de EU Centrale Bank, de Bank van Japan, de Federale Reserve Raad en de BIS, zeggen de bronnen.

De White Dragon Society (WDS) heeft de Khazariaanse maffia een uitweg geboden uit de situatie. Alles wat ze moeten doen is het verzilveren, op een constructieve en op realiteit gebaseerde manier van Aandelen Henry Morgenthau uit 1934 met een waarde van $40 miljard om zo het etablissement te financieren van een meritocratische bureau voor toekomstplanning. Dit zou genoeg zijn om een einde te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en voor het financieren van menselijke expansie in het universum. Het alternatief is dood voor al de Khazariaanse gangsters die betrokken zijn bij de centrale banken fraude en Babylonische schulden slavernij.

In de V.S. zeggen Pentagon bronnen ondertussen dat V.S. President Donald “Trump op 23 oktober in het Witte Huis een briefing en diner had met de top van het leger wat bedoeld was als een duidelijke boodschap aan Israël, de Democraten, de Deep State en het binnenvallende leger uit Mexico om niet de midterm verkiezingen te stelen.” De foto hieronder laat duidelijk zien wat het standpunt van het leger van de V.S. is.

 

Er is ook een grote actie gaande om het Saudisch Israëlische schurken regiem omver te werpen, zijn meerdere bronnen het over eens. De moord op journalist Jamal Khashoggi blijkt, ondanks pogingen door de Khazarianen om ons af te leiden met valse vlag acties enz., steeds meer een fatale fout te zijn.

De hoofden van staten van Rusland, Duitsland en Frankrijk waren vorige week in Istanbul voor een ontmoeting met de Turkse President Recep Erdogan om deze moord en de toekomst van het schurken Zionistische Saudisch Israëlische regiem te bespreken, volgens Russische bronnen.

CIA bronnen probeerden om deze schrijver ervan te overtuigen dat de moord eigenlijk nooit werkelijke heeft plaatsgevonden door me de volgende verklaring te sturen over de bijeenkomst, waarbij de V.S., Israël en China niet werden uitgenodigd.

“Ze zijn er om de Khashoggi zaak te bespreken. Ze proberen uit te vogelen hoe ze de waarheid over de Khashoggi moord naar buiten moeten brengen. Hij is NIET dood. Hij is ook niet beschikbaar, voor wie dan ook voor een ontmoeting. De hoofden van de speciale machten, V.S., Rusland, China, Turkije, Frankrijk, Duitsland, Saudi Arabië en Israël, weten precies waar hij is. Laten we gewoon maar zeggen dat Khashoggi hen allemaal in de zeik heeft gezet. Hij veranderde hun eigen niet erkende speciale toepassing-programma wapen tegen hen. Hij had de toegangscodes.”

De Russen reageerden met het sturen van gruwelijke foto’s van het lichaam van Khashoggi dat in stukken werd gehakt en zijn gezicht dat werd afgestroopt (zie foto hieronder).


Het lijkt er op dat de satan aanbiddende Khazarianen iets hebben met het afstropen van gezichten van mensen terwijl ze nog in leven zijn. Het is blijkbaar bedoeld om de maximale hoeveelheid pijn te oogsten van het slachtoffer als een offer aan Ba’al, zeggen Joodse WDS bronnen.

Echter, de CIA bron stond er op toen hij geconfronteerd werd met de foto’s dat zijn informatie klopte en zei dat de foto’s vals konden zijn. Hij zei dat DNA onderzoek en vergelijking van tandarts gegeven nodig waren.

In ieder geval zeggen Pentagon bronnen dat deze gruwelijke actie geleid heeft tot een,  “globale Saudische boycot die misschien inclusief niet alleen EU captains of industry Airbus, Siemens, ABB en EDF zijn maar ook Aziatische giganten als Samsung, Hyundai, Sumitomo en het ontwikkeld zich misschien naar een EU wapenembargo waarbij zelfs [Canadees Eerste Minister Justin] Trudeau onder druk staat om een $15 biljard wapenovereenkomst af te zeggen die werd goedgekeurd door [zijn voorganger Stephen] Harper.”

Ook, “met het EU parlement dat 325-1 stemt voor een EU wapenembargo en [Duits Kanselier Angela] Merkel aan de leiding, is Trump misschien gedwongen om een EU wapenembargo te gebruiken tegen Saudi Arabië om zo aan te dringen op een VN wapenembargo,” zeggen de bronnen.

Khashoggi werd vermoord omdat hij op het punt stond het Saudisch Israëlische gebruik van chemische wapens in Jemen te onthullen, volgens de nieuwskrant Express in Engeland.

Er is nu een grote actie door de Khazarianen om Khashoggi uit het nieuws te houden, zeggen de Pentagon bronnen. Ze voegen toe dat de veronderstelde moord op 11 Joden in de synagoge in Pittsburgh, vorige week een “mislukte valse vlag, wees gegroet Maria, was om Trump zo ver te krijgen dat de Joodse stemmen fraude of migranten caravaan, terug naar controle op wapens, te negeren, en de Joodse gemeenschapscentra geld van belastingbetalers te geven voor veiligheid en het Joodse slachtofferschap te vestigen vooraf aan de waarheid over 9/11 en een invasie van Gaza.”

Echter mijn universiteit vriend Christopher North woont toevallig een paar blokken van de schietpartij en hij gelooft dat het echt gebeurde en kent de families van enkele van de slachtoffers. Hij belde de plaatselijke bloedbank en was in staat zo te bevestigen dat er een enorme vraag naar bloed was door lokale ziekenhuizen na de schietpartij. Zijn dochter Sophia filmde de nasleep en postte deze op de link hieronder.

Niettemin, merkt voormalig CIA agent Robert David Steele op dat “zoals we weten door een beoordeling van alle valse vlagoperaties uit het verleden, de Zionisten graag hun eigen mensen (Argentijnse, Joodse gemeenschapscentrum) vermoorden net als Amerikaanse (USS Cole, USS Libery, 9/11). Hun doelstelling: het legaliseren van de censuur op #GoogleGestapo waar iedereen die vragen stelt over wat dan ook anoniem beschouwd wordt als ‘anti Semitisch.’”


Hopelijk wordt het Joodse volk spoedig bevrijd uit 3000 en meer Jaren van Babylonische gevangenschap en zullen ze niet langer worden vermoord door hun geheime meesters voor propaganda redenen.

Ondertussen, had een lid van een Aziatisch geheim genootschap het volgende advies voor Westerlingen die vechten om zichzelf te bevrijden van de Khazarianen. “Ze presenteren je altijd een dualiteit— ofwel fascisme ofwel communisme— en een andere keuze is er niet. Ofwel we laten de Chinese communisten de boel overnemen of we worden slaven van een fascistisch Europa,” zegt hij. “Het is 2018, tweehonderd jaar na de Waterloo stunt en Ik hoop zeker dat de kant van het licht nu onderhand iets nuttigs heeft geleerd,” voegde hij toe.

De bron zei, “Zo gauw als de V.S. beginnen met het arresteren van Hillary Clinton en Barack Obama en soortgenoten zullen de Aziaten, als een teken van goed vertrouwen voor de kant van de V.S., tonnen goud sturen onder V.S. Marine escorte “om opgestapeld te worden op weg naar het Witte Huis zodat de wereld dit kan zien.” Trump kan nieuwe valuta uitgeven door het goud, heeft hij beloofd.

Hem werd geadviseerd om eens te kijken naar Guantanamo Bay in Cuba om zelf te zien dat er faciliteiten zijn gebouwd voor enorme hoeveelheden gevangenen. We horen nu dat de arrestaties zullen beginnen na de 6 november midterm verkiezingen.

Dit wordt waarschijnlijk gecoördineerd met een Russische actie om het Khazariaanse regiem in de Oekraïne stil te leggen maar alles wat we kunnen zeggen is dat er definitief operationele stilte in zowel de V.S. als Rusland is, wat er op wijst dat er een of andere grote operatie plaats vindt.

Echter, de CIA bron die hierboven wordt genoemd zei dat velen van de criminelen waarvan men wil dat die worden gearresteerd al dood zijn en alles wat ze kunnen arresteren zullen “computer graphics of klonen zijn.”

Misschien, maar een crimineel die gearresteerd kan worden is de satan aanbiddende Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu. Netanyahu ging afgelopen week naar Oman hopend dat de sultan hem bescherming zou geven voor een te verwachten arrestatie, zeggen Mossad bronnen. Rothschild en P2 Vrijmetselaars Agnelli familie bronnen zeggen dat ze er ook op hopen, zoals de Japanse uitdrukking gaat, “snijdt de staart van de hagedis af om te ontsnappen” door Netanyahu op te offeren en de valse Mohammed bin Salman met de bedoeling om zichzelf te beschermen.

Dit betekent dat speciale strijdkrachten de California tech bedrijven als  Google, Facebook, Paypal en de grote farmaceutische bedrijven en de centrale banken zullen binnenvallen als we hier een einde aan willen maken.

Het zou ook helpen als we een einde kunnen maken aan het gevangen zetten van mede vrijheidsstrijders als Winston Strout op valse aanklachten. Kijk voor details via de link hieronder:

Een ander ding om in gedachten te houden is dat volgens CIA bronnen velen van de elite hun eigen dood in scene zetten in de hoop zo justitie of wraak te vermijden. De bron zegt dat de gemelde dood van de Thaise miljardair Vichai Srivaddhanaprabha door een helikopter ongeluk een voorbeeld hiervan is.

“Vichai zat NIET in de helikopter. Lees het artikel voorzichtig. Een persoon dicht bij de familie meldde de informatie bij de BBC. Hij is nu een nieuw lid van de elite die van het toneel verdwijnt. Hij is niet geliefd bij velen van de Thaise oud geld clan in Bangkok. Een goede manier om voorgoed van de radar te verdwijnen.”

Source: Antimatrix.org

Vertaler: Lia