Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 9 oktober 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 8 oktober 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
8 oktober 2018 / via Shelley Young


Terwijl jullie door deze versnelde tijden blijven gaan, zal het veranderen van richting een veel voorkomend verschijnsel zijn. Voor elke verandering die je ervaart, worden nieuwe tijdlijnen en mogelijkheden mogelijk, allemaal ontworpen om je laatste niveau van kundigheid te weerspiegelen. Verandering is jullie nieuwe constante, en dat is een wonder, want verandering is precies wat jullie zowel voor jezelf als voor jullie planeet willen creëren.

De sleutel tot het werken met deze energieën is om gewoon aanwezig te blijven. Neem een beslissing per Nu moment. Wees vloeiend. Begrijp dat voortdurende ontplooiing de magie en het wonder van deze tijd toelaat. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw hoogste keuze te maken van waar je bent, vaststellen en vervolgens jouw volgende hoogste keuze maken.

Hoewel we begrijpen dat jullie gewend zijn om voorspelbaarheid en controle te gebruiken om een gevoel van veiligheid voor jezelf te creëren, moeten jullie weten dat dit het middel is om meer comfort voor jezelf te creëren dan ooit tevoren, omdat je voortdurend kiest wat overeenkomt met jou, keer op keer, vanuit het heden waar je de meeste kracht hebt.

Dierbaren, jullie kunnen er niet achter komen omdat het allemaal ongekend is. In plaats van dat een frustratie voor jezelf te maken, zie het alsjeblieft voor het wonder dat het is, want die stroom zal jullie blijven verbazen en verrukken en ondersteunen. Het is een zegen dat de geest het niet kan begrijpen, omdat het het nodig zal maken om over te schakelen naar navigeren vanuit je hart, en dat is een verandering die jullie ziel zal laten zingen.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien