Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 30 oktober 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 oktober 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 oktober 2018/ via Shelley Young


Je kunt eenvoudig niet oordelen en jezelf verloochenen en tegelijkertijd bij jezelf thuiskomen. Sommigen van jullie blijven hard voor jezelf omdat je bang bent als je dat niet doet, je zal stoppen met groeien of evolueren. Helaas houdt zelfverloochening wonden verborgen en zelfbeoordeling houdt pijn actief.

Geliefden, jullie eigen onvoorwaardelijke liefde zal de volledige ervaring van het zelf waar je naar verlangd hebt ondersteunen en toestaan dat elke genezing die je tot nu toe ongrijpbaar hebt gevonden eindelijk kan plaatsvinden. Onthoud dat het jouw onvoorwaardelijke liefde, begrip en aanmoediging is die de ideale, veilige omgeving creëert voor alle delen van jou om de moed te hebben om naar voren te komen en precies te ontvangen wat ze zo lang nodig hebben. Dit is wat toestaat dat echte transformatie plaatsvindt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl