Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 oktober 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 23 oktober 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
23 oktober 2018/ via Shelley Young


Er is een geloof dat het Universum jullie testen of lessen stuurt. Dit is gewoon niet waar. Het idee van lessen of testen houdt in dat jullie worden beoordeeld of gegradeerd en dat is niets minder dan de waarheid. Het suggereert ook dat jullie machteloos zijn in wat er met je gebeurt, en ook dat is gewoon niet waar.

Wat jullie wel hebben, zijn thema's die jullie hebben gekozen om tijdens jullie incarnaties te ervaren. Het zijn leermogelijkheden op bepaalde gebieden die je wenst te verkennen. En het feit dat jullie ze hebben gekozen als je specifieke hoofdvak van studie, betekent dat je het volledige potentieel hebt om een veel groter begrip en meesterschap over hen te krijgen. Jullie zouden er niet voor kiezen om je te concentreren op een gebied waar je nog niet klaar voor was of niet de vereisten voor had om er succesvol mee te zijn.Jullie zijn op de planeet om te evolueren in elke unieke richting die je ziel wenst te verkennen en uit te breiden in deze tijd. Jullie zijn soeverein in alle beslissingen en blij dat jullie de kans hebben om je eigen, perfect gekozen, gefocuste veld van studie te kiezen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl