Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 oktober 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 17 oktober 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
17 oktober 2018 / via Shelley Young

Als het gaat om het creëren, als wat je wilt ervaren niet voor jou samenkomt, raden we je aan om je overtuigingen erover te bekijken. Denk je dat het moeilijk zal zijn? Onmogelijk? Zie je het alleen op een manier gebeuren? Welke uitspraken zijn jouw mantra's erover? Komen ze overeen met wat je wilt creëren?

Stop en bedenk hoe je het kunt uitbreiden. Kun je je net breder uitwerpen? Kijk naar je project. Zijn er specifieke kenmerken die kunnen worden losgemaakt? Kun je het overgeven in zijn perfecte expressie van het zelf in plaats van erop te staan dat het op een specifieke manier verschijnt?

Als je hiermee worstelt, raden we je aan verbinding te maken met een meester gids voor het manifesteren door simpelweg te vragen om verbinding te maken met een gids. Vertrouw op de expertise van deze gids en laat het de teugels nemen en je naar de perfecte match voor u leiden.

De beste manier waarop je jezelf beperkt in je manifestatiepogingen, is door je te richten op dingen die te klein zijn, of door alleen open te staan voor mogelijkheden die je je kunt voorstellen. De bottom line is dat jouw grootste creaties bestaan buiten de grenzen van wat je al hebt ervaren. Dat komt omdat het verstand werkt met wat het al weet. Je ziel wenst voortdurend verder te gaan dan wat je al hebt gedaan.

Jullie zijn ascenderende mensen op een ascenderende planeet. Jullie zijn de pioniers, dus sta jezelf toe om te spelen in de energieën van het grote hiernamaals, door open te staan voor nieuwe wonderlijke mogelijkheden, door wonderen en magie te omhelzen, en door plezier en opwinding te vinden in het hele proces.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien