vrijdag 12 oktober 2018

12 november 2018 Chakra Harpmeditatie van en door Femke Bloem

12 november 2018
Chakra Harpmeditatie van en door Femke Bloem

In dit bijzondere harpconcert begeleidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang op een helende reis door de zeven chakra's. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creëren waarin vrede en zelfinzicht kan worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten.

Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek als energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen.

Femke Bloem is van huis uit kunstzinnig therapeut beeldend. In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 cd’s met eigen werk verschenen.
Tevens ontwikkelde Femke in de loop der tijd een eigen yogastijl waarin visualiseren een sleutelrol vervult bij het vinden van de juiste balans in de houdingen.


Meer lezen >>>