Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 oktober 2018

Wij hopen op jullie steun in Winsum op 3 en 4 oktober 2018 / 27 september 2018 / Team Anton Teuben

Wij hopen op jullie steun in Winsum op 3 en 4 oktober 2018
27 september 2018  / Team Anton Teuben

Lieve vrienden,

Ik ben nu 33 jaar meldpunt en weet samen met honderdduizenden Nederlanders en honderden miljoenen wereldburgers dat wij op aarde worden bezocht. Ook velen die deze mail ontvangen zijn hiervan getuige of weten dat dit gaande is en zich voltrekt. Wij hebben in de afgelopen 16 jaar veel aandacht besteed aan contact in Nederland en hebben daardoor duizenden mensen persoonlijk getroffen en gesproken. Via presentaties, cursussen, mails, telefoon en bezoek in Winsum hebben we zoveel nieuwe informatie, bewijs en feiten dat met jullie steun en medewerking er nu volop mogelijkheden zijn om het verder onder de aandacht te brengen. We doen dit vanuit Winsum waar zeker de helft van de mensen mij kent en heeft gehoord over UFO’s, chemtrails of de Schumann Resonantie of heeft gelezen waar wij voor staan en wat zich hier aan het voltrekken is. Onder deze mensen ook de vele getuigen die helaas nog te onzeker zijn om hun verhaal met anderen te delen. Vele getuigen ken ik  persoonlijk en ik hoop dat ze beseffen dat ze niet alleen staan en hun verantwoordelijkheid nemen door zich uit te spreken wat ze weten of hebben ervaren. Twijfels zijn niet meer nodig nu er de laatste jaren talloze nieuwe feiten en getuigen bij zijn gekomen. Denk daarbij aan de toekomst van onze aarde en kinderen die eerlijke informatie verdienen en niet alleen door A.I. worden geïnformeerd. Universal Intelligence, de kennis wie jezelf bent en de Schumann Resonantie halen velen uit de verwarring  en maken het weer mogelijk je rust en overzicht terug te vinden en je weer gelukkig en gezond te voelen. Met de ultieme waarheid evolueer je snel verder en ontdek je weer wat “ware liefde” betekent en hoe alles met elkaar is verbonden.
  
Volgende week 2, 3 en 4 oktober werken we vanuit Winsum met een aantal mensen om de informatie verder te verspreiden en geven woensdagavond 3 oktober en donderdagmiddag 4 oktober extra informatie over de inhoud van de conceptbrief van Steven Greer aan alle wereldleiders en wat allang bekend is bij de overheden. Verder besteden we aandacht aan enkele van de talloze voorvallen en wat zich allemaal in ons luchtruim rondvliegt naast de vliegtuigen. Laten we beseffen dat contact zich al heeft voltrokken en het nu onze taak is om dat verder te verspreiden zolang de media het nog verzuimd en negeert.