Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 september 2018

Thomas Williams: Federal Reserve Bank verliest bankvergunning / 13 september 2018 / by Ella Ster


Bepaalde Amerikaanse banken werken de Trust tegen om fondsen over te maken. De Trust heeft daarom de bankvergunning van de Federal Reserve ingetrokken. Ook andere Amerikaanse banken zullen omvallen. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 6 september 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Terroristische groep vrijgelaten en opnieuw opgepakt
27:27   De 13-jarige jongen die behoort tot de groep die in Nieuw-Mexico in hechtenis is genomen, vertelde de FBI dat zijn moeder’s vriend hem trainde om jihad-aanvallen op niet-moslims te plegen. Dit staat in de gerechtelijke stukken. De groep behoort tot de Muslim Brotherhood. De jongen was een van elf kinderen, die zwaar verwaarloos werden. Een drie-jarig jongetje werd tijdens een exorcisme-ritueel gedood.

De vijf leiders zijn begin augustus gearresteerd, vanwege samenzwering en illegaal wapenbezit. Afgelopen week had een rechter deze vijf vrijgesproken vanwege een ‘vormfout’, maar een paar dagen later werden ze opnieuw door de FBI gearresteerd. Het feit dat de groep aanvankelijk werd vrijgelaten, toont de mate van inmenging door justitie om bepaalde groeperingen te beschermen. Dat ze vervolgens de volgende dag alsnog werden opgepakt, toont tevens dat het tij gekeerd is.

Aanval op Trump vanuit het Witte Huis
52:20   Een aantal Amerikaanse topambtenaren hebben ontkend dat ze de auteur zijn van een bij de New York Times ingezonden brief, waarin president Trump wordt aangevallen. Het artikel in de New York Times is door iemand binnen het Witte Huis geschreven. Een van de personen die verdacht wordt de brief geschreven te hebben is vice-president Pence. Met name het gebruik van het niet gangbare woord ‘lodestar’, wijst in de richting van Pence, aangezien hij dit woord eerder meermalen heeft gebruikt.