Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 september 2018

Sheldan Nidle - 4 September 2018


Sheldan Nidle - 4 September 2018

"Wanneer jullie echt vrij zijn, zijn jullie volledig verantwoordelijk voor jezelf en jullie gemeenschap. Dit gaat hand in hand met spirituele groei. Goddelijke dienstbaarheid is bedoeld om jullie gemeenschap te vervullen door jullie te bevrijden om creatief jullie aangeboren vermogens te gebruiken om de alledaagse problemen om je heen op te lossen".

Dratzo! We zijn terug! Jullie voortgang naar het bereiken van de ultieme overwinning voor het Licht blijft stap voor stap vooruitgaan. Terwijl we kijken naar de manier waarop het Bondgenootschap, onze aardse bondgenoten, samenwerken om de zeer discrete en nauwgezet georkestreerde blauwdruk te implementeren die we hen hebben helpen formuleren, kunnen we niet anders dan trots zijn. Hun dynamische actieplan blijft de overmoedige duistere kliek verbijsteren. Multidimensionaal van aard, tot nu toe was de strategie langzaam en stabiel. Verwacht een versnelling van beweging te zien terwijl de waarheid onthuld wordt. Het grote publiek wordt wakker ondanks de meedogenloze vastberadenheid van de kliek om jullie evolutie te stoppen. Gelukkig zal hun overmoed hun ondergang zijn. De overheersing van de kliek over jullie is aan het vervagen. We vragen jullie om positief te blijven en troost te vinden in je geloof.


Het galactische temperament van De Alliantie is, tot nu toe en met gepaste ijver, het duister en zijn vele geallieerde medewerkers te slim af. Het maakt allemaal deel uit van een scherpzinnig en zorgvuldig gevolgd meesterplan dat is om het duister van jullie planeet te overwinnen. Er is een fundamentele - revolutie aan de gang, een nieuw en gewetensvol moreel systeem van algemeen recht dat verplicht is om formeel opnieuw in jullie wereld te worden geïntroduceerd. Een reeks brede, in elkaar grijpende onderzoeken heeft de snode geheimen van de duistere kliek aan het licht gebracht. Deze vragen moeten de toon zetten voor de juridische val van de macht. Ze worden geassocieerd met de opkomst van verschillende overgangsregeringen, waarvan de primaire doelen de vervolging van duizenden personen zijn die als functionarissen hebben gediend voor de illegale en fictieve 'oorlog tegen het terrorisme'. Het proces is op dit moment nog aan de gang.

Het proces van deze "zuivering van het huis" kan nieuwe regeringen instellen die echt gebaseerd zijn op vrijheid, gerechtigheid en individuele soevereiniteit. Door de aanwending van functionele moraliteit kunnen door mensen gerunde republieken dienen zoals bedoeld en de wereldwijde overvloed ongehinderd worden uitbetaald. Deze veranderingen moeten de aard van jullie realiteit veranderen in een heel andere entiteit. Zelden keurt de Hemel zo'n immense wijziging in zo'n korte tijd goed. Normaal gesproken wordt deze mate van verandering in de loop van de eeuwen gemaakt, niet in minder dan een decennium. Deze sanctie is een goddelijke compensatie die het gevolg is van het openlijke verzet van de duistere kliek van heilige decreten die de make-over van jullie realiteit aanvoerden.

Wanneer het uur aanbreekt waarop de duistere kabbalisten zich voorbereiden op de aftocht, zullen we diegenen die klaar staan om hen op te volgen, nauwkeurig in de gaten houden. Het is absoluut noodzakelijk dat de aangewezen verzorgende regeringen een vorm van representatief bestuur instellen die jullie ontwikkeling, het heden en de toekomst ondersteunt. De welvaartsprogramma's en de vele weldadige projecten die deze interim regimes initiëren, moeten op elkaar worden afgestemd. Bovendien zullen deze regimes nieuwe regels vereisen die een ieder van jullie in staat stellen om vrijelijk deel te nemen aan het proces van regeren: zij zullen een van de vroegste stappen zijn die jullie nemen naar jullie galactische samenleving. Neem de tijd om het wezen dat je bent te erkennen en de torenhoge verantwoordelijkheden die je moet nemen om jullie nieuwe galactische samenleving te verwezenlijken.

Zegeningen! Wij zijn jullie Geascendeerde Meesters. We komen terug met meer items om met jullie te bespreken. Jullie huidige "niet-beschaving" moet worden samengevoegd tot een die harmonie en vreugde uitstraalt, en overal een ontluikende mogelijkheid en ontdekking ziet. De menselijke samenleving moet worden teruggebracht naar de verheven hoogten zoals gezien in Lemurië. Nogmaals, wij willen onze diepe waardering uitspreken voor wat jullie doen. Het is een belangrijke uitdaging om te handelen op basis van geloof voor een dergelijke duur zoals dit blijkt te zijn. Gedurende deze hele reis is jullie enige bevestiging van dit proces deze berichten geweest, plus rapporten die jullie via het internet verzamelen. Wees ervan verzekerd dat zodra deze buitengewone gebeurtenissen zich ontvouwen, jullie ontberingen vreugdevol zullen eindigen.

Elk individu moet zich erkend voelen en weten dat hun bijdragen van waarde zijn voor hun wereld. Een gevoel van verbondenheid ligt aan de basis van een gezonde lokale gemeenschap, die op zijn beurt de hoeksteen vormt van een gezonde wereldwijde gemeenschap. Wanneer jullie echt vrij zijn, zijn jullie volledig verantwoordelijk voor jezelf en jullie gemeenschap. Dit gaat hand in hand met spirituele groei. Goddelijke dienstbaarheid is bedoeld om jullie gemeenschap te vervullen door jullie te bevrijden om creatief jullie aangeboren vermogens te gebruiken om de alledaagse problemen om je heen op te lossen. Lokale gemeenschappen zijn bedoeld om zelfvoorzienend en zelfregulerend te worden, in staat om alle interne problemen waarmee zij worden geconfronteerd op te lossen. Alleen dan kunnen jullie intuïtieve geschenken echt op nationaal en mondiaal niveau functioneren. Naarmate jullie bewustzijn zich uitbreidt, gebied jullie verlangen naar vrijheid jullie volledige aandacht.

Soevereiniteit is een onmiddellijk bijproduct van vrijheid. Het geeft elk wezen een gelijke status met elkaar. Soevereiniteit is de speciale basis waarop jullie goede werken kunnen worden gebouwd. Het is het middel waarmee jullie je volledige creatieve talenten gemakkelijk kunnen manifesteren / realiseren. Als jullie echt begrijpen hoe verbonden alles is, ontdek je hoe gemakkelijk, moeiteloos en effectief het is om in corporatie samen te werken. Deze verbinding bevordert een onvermijdelijke wens om een liefdevolle en duurzame omgeving voor jullie gemeenschap te creëren. Soevereiniteit is het goddelijke en wettige middel om positieve acties uit te voeren. Soevereiniteit is de onwankelbare basis waarop jullie goede werken kunnen worden gebouwd. Het is onze niet-aflatende bedoeling om jullie binnenkort te begroeten en onze gedeelde overwinning te vieren.

Vandaag hebben we een overzicht gegeven wat zich op jullie wereld afspeelt. Er zijn evenementen aan de gang die uiteindelijk het einde zullen zijn van de duistere kliek en hun vele medewerkers. Jullie zijn voorbereid om getuigen te zijn van een wonderbaarlijke gebeurtenis: de terugkeer van het Licht naar de Aarde! Vanaf dat moment is het slechts een korte reis terug naar volledig bewustzijn.

Weet, dierbaren, dat de eindeloze rijkdom en oneindige rijkdom van de hemel inderdaad voor jullie is! Zo zal het zijn!

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Een! En Wees in Vreugde!)


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien