Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 september 2018

Massameditatie: activeer het evenement! Op Zondag 9 september om 11.11 uur

Massameditatie: activeer het evenement!

Beste vrienden,

Nog een massale meditatie-evenement dat we volledig ondersteunen, natuurlijk. Eerder hebben we zelf een soortgelijk evenement georganiseerd waarvoor we een website en een video hebben gemaakt die een beetje dieper ingaan op de wetenschappelijke achtergrond achter massa-meditatie / visualisatie-evenementen. Ik hoop jullie allemaal te zien op de 9 e in het collectieve bewustzijn! :)

In liefde en licht,

Kees, http://galacticchannelings.com/english/trigger-the-event.html

----------------------------------------------------------------

We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Nu is het tijd om de bestemming van onze wereld in eigen hand te nemen. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen, door deel te nemen aan een massale meditatie voorgesteld door de Spear of Light-blog met als doel The Event te activeren. Deze meditatie vindt plaats op zondag 9 september om 11:11, Nederlandse tijd, in de ochtend. 

https://spearoflight.blogspot.com/2018/08/trigger-event-mass-meditation.html
Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van massale meditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen, kan feitelijk helpen om het Evenement en de Volledige Onthulling dichter bij ons te brengen: 

http://thespiritscience.net/2015/06/18 / studies-show-groep-meditatie-verlaagt-misdaad-zelfmoord-sterfgevallen-in de omgeving-gebieden / 

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Deel daarom deze overdenking heinde en verre. Neem contact op met spirituele groepen en alternatieve media om deze meditatie zo veel mogelijk te delen. 

We zullen deze meditatie doen op zondag 9 september om 11:11 in de ochtend, Nederlandse tijd. 

Dit is gelijk aan:


Je kunt hier de tijd van de meditatie voor je tijdzone bekijken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/

Countdown timer:

https://www.timeanddate.com/countdown/

Hier is de link naar het Facebook-evenement voor deze meditatie:

https://www.facebook.com/events/444156312774064/

Begeleide audio voor deze meditatie zal hier beschikbaar worden gesteld wanneer het klaar is.

Instructies (aanbevolen tijd voor meditatie is 15 minuten):

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Geef aan dat je deze meditatie wilt gebruiken als een hulpmiddel om Het Event te activeren.

3. Visualiseer een pilaar van elektrisch blauw Licht dat afkomstig is van de Galactische Centrale Zon en dan door ons Zonnestelsel gaat, door onze Zon, en dan door je lichaam naar het centrum van de Aarde.

Visualiseer een andere pilaar van licht die oprijst vanuit het centrum van de aarde, dan omhoog door je lichaam en omhoog in de lucht richting de zon, dan naar de galactische centrale zon, en uiteindelijk verbonden met de Bron.

Je bevindt je nu in twee pilaren van Licht, het Licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pilaren van Licht een paar minuten actief.

4. Visualiseer een lichtstraal afkomstig van je ziel Ster-chakra (20 centimeter boven je hoofd) en verbind je met de Ziel Ster-chakra's van iedereen die mediteert.


5. Visualiseer iedereen die deelneemt aan deze meditatie en tegelijkertijd deze liefdevolle intentie vanuit hun Hartchakra door hun Ziel ster chakra en dan door de Pilaren van Licht en dan naar de Galactische Centrale Zon sturen: "WIJ ZIJN KLAAR, TRIGGER HET EVENEMENT ONMIDDELLIJK!"

6. Visualiseer een energetische golf die uit het Galactische Centrum komt als reactie, en ga dan door ons Zonnestelsel en de Aarde en alle duisternis en exotische wapens verwijdert op zijn weg.

7. Visualiseer jezelf en andere lichtwerkers die deze energiegolf op het aardoppervlak verankeren.

8. Visualiseer, en voel het Hoogste Licht, de Liefde en de Eenheid die door de Aarde en ons Universum stromen.

De Godin wil eenheid en eenheid zal het zijn!

Overwinning van het licht!

Vertaald door wakkeremensen.blogspot.nl