Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 september 2018

Live Kryon Channeling: Voltooiing voor Oude Zielen! 2 / 28 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 14 september 2018


Live Kryon Channeling:
Voltooiing voor Oude Zielen!
Syracuse, New York. 2
28 juli 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 14 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

In het begin was er liefde voordat er ook maar iets fysieks was, geen universum, geen melkwegstelsel. Er was liefde. Toen de membranen van inter-dimensionaliteit botsten begon hetgeen jullie het Universum noemen. Er was liefde toen jullie Universum werd gevormd met het fysieke dat het heeft…en er was liefde. En deze wereld die jullie Aarde noemen, vormde zichzelf en koelde af, en het leven begon. Er was liefde. 

Toen het tijd werd voor de biologie hier ontving de mens de kennis van Eenheid. Er was liefde. En al die duizenden jaren later, nu jullie hier in de stoelen zitten….is er liefde. Het is een schepper die nooit verandert. Nooit! Een Bron die dynamisch en toch statisch is en toch constant verandert om uitgebreid te worden…en toch…..is er altijd liefde.. En toch mensen, als jullie gaan bestuderen wat de kerninformatie is die is onderwezen aan de mensheid….is er liefde. En hiermee wil ik dat jullie weten dat jullie deel uitmaken van deze Bron.

Lieve mensen, deel van de verandering van het DNA, van een dier met 24 chromosomen naar een deel van God met 23 chromosomen, een deel hiervan was het doordringen van jullie met attributen van de Centrale Bron van Al Wat Is.

Meer lezen >>>