Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 september 2018

Live Kryon Channeling: Kryon Portland, Oregon. 2 /11 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 29 september 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon 
Portland, Oregon. 2
11 augustus 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  29 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Einde van een Cyclus

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Hoe vaak heb ik gezegd dat ik weet wie hier zijn? Op de meest liefhebbende manier zeg ik dat ik weet wie hier zijn. Het is verbazingwekkend: de levens die op deze plaats worden vertegenwoordigd; de aardse ervaring die hier is.

Ik begon niet zo lang geleden met channelen en ik zei: “In het begin was er Liefde!” Die is er nog steeds en is er altijd geweest. De liefde voor de pracht van de God binnenin in de mens – dit is het ontwerp dat aan jullie werd gegeven. Jullie geschriften zijn correct: Er was een tijd, een verhaal over mensen die bestonden, bijna als beesten, en bijna engelachtig werden op deze planeet door engelachtige krachten die hier kwamen, en zij gaven jullie vrije keuze, veranderden jullie DNA en lieten jullie los. Daarom zitten jullie hier in een tijd die niet echt werd voorspeld. Een tijd die verder gaat dan de tijd waarin jullie geacht werden hier te zijn.

Ik kwam in 1989. Ik ben hier altijd geweest. Maar ik kwam in 1989 in het leven van de man in de stoel. Ik kwam voor maar een reden: Om jullie verhalen te vertellen, om jullie paradigma’s van opwaardering te brengen en parabels om te proberen jullie te begeleiden naar wat de opwaardering zou gaan worden.

Meer lezen >>>