Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 september 2018

Live Kryon Channeling: Het Begin! 1. / 28 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 13 september 2018

Live Kryon Channeling:
Het Begin!
Syracuse, New York 1
28 juli 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  13 september 2018

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Ik zeg het nogmaals, want er zijn leraren in de zaal, bij degenen die luisteren of later lezen die zeggen: “Ik ben nog steeds verbaasd over de snelheid waarmee Kryon binnenkomt want in het verleden, in een oude energie was zo’n opwaardering met die snelheid helemaal niet mogelijk.” Ik zeg jullie, lieve mensen, dat dit de manier is in een nieuwe energie want de man in de stoel is gewoon een hartslag van jullie vandaan. Want ik leef daar, in het DNA.

Als jullie geloven in een Hoger Zelf, begrijpen jullie dat jullie God binnenin hebben en dit niet aan of uit hoeven te zetten….dat hoeft niet. Jullie hoeven liefde niet aan en uit te zetten….dat hoeft niet. En Spirit is dezelfde. In deze nieuwe energie kunnen jullie je verstrengelen met goddelijke dingen. Mensen zijn grappig want zij willen dat bepaalde dingen niet geheim zijn. Jullie komen samen met vrienden en jullie praten en hebben het leuk. Liefde is daar. God is daar. Er is vreugde…wisten jullie dit?

Jullie moeten de tijd nemen, je netjes aankleden en naar een gebouw gaan om deze ontmoetingen te hebben. Maar God is overal, waar jullie ook zijn, het maakt niet uit: God is daar. Alles is daar! En dat brengt mij naar deze plek, want hier gebeurt het. Ik zeg het nogmaals voor degenen die hier voor het eerst zijn: dit is een workshop over de kerninformatie van God, Spirit, Creatieve Bron, hoe jullie het ook willen noemen, kerninformatie die vandaag en morgen wordt gegeven over wat de Pleiadiers jullie hebben gegeven. Niet alleen maar 23 paar chromosomen, niet alleen maar de DNA-verandering….wat onderwezen zij?