Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 september 2018

Live Kryon Channeling: Een lijst maken van Wie Jullie Zijn! 3 / 29 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 15 september 2018

Live Kryon Channeling:
Een lijst maken van Wie Jullie Zijn!
Syracuse, New York. 3
29 juli 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  15 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner heeft geleerd om echt opzij te stappen. Het komt door veilig te zijn. In de energie van het verleden, vooral bij helers en anderen, was de tijd van voorbereiding nodig om de filters te verwijderen die zeggen dat jullie niet veilig zijn, jullie zijn niet veilig om je gelaatsuitdrukking te veranderen en je wijd open te stellen om te ontvangen om een moment in de tijd hiermee te werken, een moment dat sommigen heftig hebben genoemd, deze filters. Dus kunnen jullie zien door de training die ik jullie tot dusverre heb gegeven, een training die zegt dat jullie zelfs in deze nieuwe energie bewegen en veranderen. En deze evolutie betekent dit: jullie zijn veilig! In heel vroeger tijden waarin jullie niet veilig waren liepen jullie een zaal in en was die niet gereinigd – niet gapen – omdat dit ook niet nodig was omdat de reiniging werd volbracht door degenen die naar binnen liepen. Dat is nieuw. Dit betekent voor nu ook dat de evolutie van het menselijk bewustzijn al is begonnen. 

Jullie hoefden niet te wachten totdat jullie konden incarneren op een planeet om te pakken te krijgen, te weten waarin jullie incarneerden. Maar de oude zielen, de Lemuriers, degenen die vol waren van doelen gaan zich nu ontwikkelen naar een graad waarop jullie jullie alles kunnen reinigen als jullie dit willen. Sommigen van jullie voelen dit en anderen stellen het ter discussie omdat het nieuw is.