Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 september 2018

Heavenletter 6426: Is het Leven Niet Mooi? / 30 Augustus 2018


Brief uit de Hemel
Is het Leven Niet Mooi?
30 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, wanneer jullie de wereld zien vanuit zijn fundamenten onder alle plaatsen naast elkaar die de wereld in het algemeen bevat, zullen jullie het leven als een helder licht zien. Jullie zullen de wereld en het leven zien zoals Ik zie. Jullie zullen hebben gezien dat het leven goed eruit komt. Momenteel kunnen jullie zien op beperkte manieren.

Hoe vaak Ik ook zeg dat jullie leven is zoals het bedoeld is te zijn, jullie zijn onvermurwbaar dat Ik een roze bril draag, terwijl jullie nuchter en realistisch zijn.

Jullie maken bepaalde beoordelingen. Jullie betwisten het leven. Jullie kunnen jezelf ervan overtuigen dat het leven niet op de juiste manier aan jullie wordt overgedragen. Jullie zouden kunnen zeggen dat het leven, als het jullie bereikt, ongepast is. Jullie zeggen dat er een fout is gemaakt. Jullie zeggen dat het leven, zoals het vandaag arriveert of gisteren vanaf de aanvang, onjuist is geweest. Jullie zijn er zeker van. Jullie zeggen dat het leven zijn wegen moet aanpassen.


Wat als het leven precies komt zoals het bedoeld is? Open julliezelf voor het idee dat jullie op een nieuwe manier en zonder moeite kunnen zien. Doe het!

Wat als jullie aanstonds het leven door een golvend venster van glas zien dat jullie zicht vervormt? Het venster waar jullie doorheen kijken is scheef. Kijk nog eens. Geef het leven nog een kans.

Jullie zijn er snel bij om te zeggen dat jullie niet in sprookjes geloven. Jij niet en jij niet en jullie niet, maar misschien hebben jullie iets gekocht,  jullie dachten waardevol, dat zegt dat het leven jullie zeker zal teleurstellen terwijl jullie je vasthouden aan het aankoopbewijs.
Kansen zijn er, hoe oprecht jullie ook moge zijn, jullie hebben het leven geïnterpreteerd op basis van horen zeggen dat is overgeleverd. Jullie zijn misschien traag met het vertalen van de taal van het leven.

Geliefden, soms zijn jullie misschien een computer vertaler die de oppervlakte afroomt en alleen zo ver gaat. De bestaande wereld waarin jullie wonen spreekt vele talen.

Begrijp diepgaande en subtiele passages van het leven. Ga verder dan het woord van een computer vertaler die het oppervlakte afroomt van een pagina en de grenswaarden neemt van oude referentiepunten als jullie gidsen. Wees totaal gericht op het doel.

De bestaande wereld waarin jullie wonen spreekt vele talen. Er is meer om het leven mee te interpreteren dan de getuigenis van wat aan jullie van generatie op generatie is overgeleverd.

Een ervaren vertaler zal subtiele hoofdpassages benadrukken die een gecomputeriseerde vertaler geheel zou missen. Een ervaren vertaler biedt jullie een groter beeld op vele niveaus. Een ervaren vertaler heeft misschien wel pijlen in verschillende kleuren die naar belangrijke passages verwijzen die jullie leven in een nieuw licht zullen brengen.

Voeg prachtige muziek toe in verschillende akkoorden en biedt julliezelf tegelijkertijd zeven deuropeningen naar de hemel aan.

Zie nu opnieuw, ontvang insidertips van Mij. Heb een goed gevoel! Zie de Hemel van wortel tot stengel en blaadjes en bloesems overal in een onschatbare zoetheid. Geef het leven meer dan één kans. Wees niet een van de legendarische blinde mensen die begrijpen hoe een olifant eruit ziet door zich te concentreren op verschillende delen van de olifant. Jullie zullen het WETEN, niet afvragen, want Ik zal de hele olifant aan jullie allemaal tegelijk compleet onthullen.

Nooit meer piekeren over de vraag: "Hoe kon deze tragedie met mij, met ons gebeuren?"

Ik zou jullie vragen: “Over welke tragedie hebben jullie het?”

Niet langer zullen jullie tragedies zien.

Alle verbindingen in het leven zullen voor jullie oplichten.

De Stralen van Mijn Licht zullen hun licht schijnen op jullie harten op het moment dat jullie ontwaken. Twijfels zullen niet langer ontstaan.

De waarheid zal voor jullie verschijnen net zo natuurlijk als de zon zoals deze opkomt vanuit het Oosten.

Vertaald door Anja