zaterdag 8 september 2018

Heavenletter 6425: De Hemel is Ons Adres / 29 Augustus 2018


Heavenletter 6425:
Brief uit de Hemel
De Hemel is Ons Adres
29 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, een gevoel van incompleetheid lijkt jullie te achtervolgen, alsof er iets is dat jullie missen en er misschien nooit achter komen wat het is.
Ja jullie hebben een verlangen, maar weten misschien niet, als een feit, wat jullie verlangen kan zijn. Voor zover jullie weten, verlangen jullie misschien naar een verlangen.

Wanneer jullie een tand of kies missen, vindt jullie tong de opening.

Het kan niet zo zijn dat jullie ziel of een deel van jullie ziel ontbreekt, maar wat is deze vaagheid van urgentie die jullie lijkt te volgen? Jullie weten zijn naam niet. Jullie misplaatste of vergaten helemaal wat nu een blanco lijkt. Jullie zouden een zoekactie erop uit willen sturen. Misschien zijn jullie je eigen adres kwijt. Zou jij een vermist persoon kunnen zijn, zouden jullie vermisten personen kunnen zijn?
Zouden jullie jezelf kunnen missen? Zouden jullie kunnen zijn doorgekrast en niemand heeft het aan jullie verteld? Waarom werd jullie dat niet verteld?


Ik zeg jullie nu om de natuur in te gaan en jullie zullen jullie ziel herstellen. Jullie zullen jullie Zelf voor julliezelf herinneren. Jullie zullen ontdekken wat jullie hier op aarde doen. Niet langer voelen jullie je op afstand of apart. Trek jullie sokken uit. Laat de blote voeten het gras raken. Herinner jullie frisse lucht. Jullie bewonen het Universum.

Op dit moment merken jullie dat jullie jezelf vinden. Jullie hebben Oneindigheid gewoon nog niet helemaal onder de knie gekregen. Jullie kunnen Oneindigheid niet stevig vasthouden. Er is geen inhoudsopgave voor Oneindigheid die jullie kunnen opzoeken.
Het leven op aarde is meer dan op het eerste gezicht te zien is.

Misschien vergeten jullie bekendheid. Jullie zijn in zicht. Jullie hebben contact. Jullie beginnen julliezelf een lied te horen neuriën.

Er gebeurt iets wonderbaarlijks. Het is altijd gebeurd. Jullie zwemmen niet op zee. Jullie zijn volledig en diep in de oceaan. Jullie zwemmen naar de kust, of jullie zwemmen dichter bij de kust. Het punt is dat jullie zwemmen!

Jullie hebben geen gestut nodig. Het water is prima. Het gaat goed met jullie. Denk minder. Wees meer. Sta jullie zelf toe zo vrij te zijn als een briesje. Stop met denken over wat er aan de hand is.

In Waarheid is er geen materie. Materie bestaat niet. Het maakt niet uit wat het leven lijkt te zijn. Alles wat werkelijk op deze planeet bestaat, zijn uitingen van liefde. Er is geen wildernis. Er is geen boekhouding. Liefde maakt zichzelf gekend.

Er zijn geen kalenders. Er zijn geen markeringen. Er zijn geen I.D’s. Er is goed toenemende Is-heid. Er zijn reflecties van de zon. Jullie zijn een weerspiegeling van de zon die jullie aanschouwen. De zon verwarmt jullie. Jullie zijn dicht bij Thuis. Integendeel, jullie zijn Thuis. Jullie zijn hier Thuis met Mij. Jullie blijven niet achter. Jullie vliegen gratis met Mij. We vliegen vrijelijk. We bestijgen het paard van liefde dat door de lucht vliegt. Nooit hebben jullie de Hemel ooit verlaten. Jullie bestaan in de hemel. Jullie hebben een prachtig uitzicht dat huist in julliezelf.

Soms zijn jullie niet goed in staat om te focussen in dit heldere licht dat jullie soms verbruiken. Geliefden, het enige bestaan dat bestaat, ligt in de Hemel. Er kan nergens anders zijn. De hemel breidt zich uit en jullie harten ook en zo doen de harten dat van allemaal.

Welkom in Mijn Land. Kom bij Mij zitten en wij zullen alle Schatten van de Hemel bewijzen. We willen niet uitstallen om het te bewijzen.
Dit is gewoon hoe het is. De Hemel is Ons adres. Dit is waar Wij zitten en de wereld liefhebben voor iedereen om te zien.

Liefde vliegt overal. Liefde is de meester van het Universum. Houd jullie oog op de liefde. Licht is jullie kano, broeders. Licht is jullie hart, broeders. Geheiligd zij Onze naam.

Vertaald door Anja