Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 september 2018

Heavenletter 6424: Gods Visie op het Leven / 28 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Gods Visie op het Leven
28 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, Mijn visie op het leven gaat met gemak verder dan het menselijke gezichtspunt van het leven. Hoe duidelijk zie Ik het leven heen en weer. Hoe eenvoudig leven is en hoe veel eenvoudiger leven zou kunnen zijn voor jullie als jullie het zouden kunnen zien zoals Ik het zie in plaats van jullie mening zo heilig te geven zoals jullie soms willen doen!

Ik zegen jullie. Hoe goed Ik me bewust ben van hoe het leven voor jullie verschijnt die aan de frontlinie staan. Natuurlijk weet ik dat. Ik ben niet naïef. Ik weet hoe eng het leven jullie kan treffen. Ik ben mij ervan bewust. Ik ben niet onbewust. Ik ben niet hooghartig. Ik weet heel goed dat het leven, zoals jullie het zien, geen lachertje is. Ik hou mezelf niet voor de gek. Ik spot niet met jullie angsten. Ik neem jullie angsten waar. Ik weet dat jullie angsten niet zomaar kunnen laten vallen. Ik weet hoe echt jullie angsten en verdriet voor jullie zijn.

Zeker, Ik besef hoe jullie je angsten niet zomaar onder een kussen kunnen verbergen. Tegelijkertijd wil Ik nooit dat jullie worstelen zoals jullie doen.

Tegelijkertijd wordt ervan uitgegaan dat het wordt begrepen dat er ook angst en pijn bestaan om jullie te beschermen. Niet dat jullie dankbaar zijn dat angst en pijn ooit in de wereld zijn geïntroduceerd. Dit is niet hoe jullie het zouden doen als jullie er een stem in zouden hebben.

Natuurlijk zie Ik vanuit verschillende hoeken dan jullie. Ik zie dichtbij en ver weg, terwijl jullie de neiging hebt om van dichtbij te kijken en niet zo ver weg. Dit is hoe het is. Jullie leren en groeien.

Natuurlijk willen jullie nooit dat angst of pijn jullie of iemand anders verwoest - zelfs niet één dag per jaar of één halve dag per tien jaar. Niemand wil ooit enige vorm van pijn. Het voelt te veel als straf voor jullie. Jullie zouden graag negativiteit uit de wereld wissen als jullie konden.

Geliefden, net zoals kou en hitte, bestaan angst en pijn in de wereld.
Ze zijn voor iedereen beschikbaar.

Gelukkig worden ook vreugde en liefde en gelach en welzijn aan iedereen aangeboden. Het leven in de wereld draagt, zoals het bekendstaat, alle mogelijkheden met zich mee.

Toch zou niemand ooit één van de zegeningen die het leven ook biedt, willen weggooien.

Welnu, Ik weet dat, gegeven jullie keuze, jullie zelfs één kind op de aarde fel zouden verdedigen tegen lijden en tegen wat als stervende genoteerd staat. Ik weet dat jullie dat zouden doen.

Niettemin bestaat deze mogelijkheid niet voor jullie. Het maakt niet uit hoeveel dit voor jullie zou betekenen - zelfs voor één kind – jullie berouwen dat dit geen keuze is die jullie in tegenwoordigheid hebben.

Ik heb jullie horen smeken me met heel jullie hart om deze mogelijkheid. Ik weet dat er tijden zijn dat jullie je eigen leven zouden geven in ruil, maar jullie handen zijn gebonden. Ik weet hoe jullie je voelen. Denk niet dat ik een moedwillige God ben of een willoze God of een genadeloze God.

Het aardse leven is in gang gezet. In het dagelijks leven moet er veel rekening worden gehouden om het schema van zelfs maar één trein te veranderen. Er zijn zeker variabelen.

Een verandering van één keten van gebeurtenissen speelt in op iedereen. Het leven is onberispelijk samengesteld. Geliefden, zelfs met al het goede in jullie hart en liefde voor alles, er zijn redenen waarom het leven is zoals het is en een reden waarom jullie de loop van het leven niet kunt veranderen, hoe waardig jullie motieven ook zijn.

Zelfs met de hoogste motieven zijn er onbekende factoren.
In de wereld is er een balans en zijn motieven niet gelijk.

Vertaald door Anja