Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 september 2018

Een droom komt uit / Gepubliceerd 6 september 2018 / Door Ans Hoornweg


Een droom komt uit
Gepubliceerd 6 september 2018 / Door Ans Hoornweg


Een jong echtpaar was hun hele leven al gefascineerd door alles wat met buitenaardse beschavingen te maken had. Ze lazen en praatten er samen veel over, en hun allergrootste wens was om ooit zelf buitenaardse wezens te ontmoeten. Dan konden ze die wezens laten weten dat ze hun vrienden wilden zijn, en dat ze zich zo graag in dienst wilden stellen van hen. Maar al jarenlang gebeurde er helemaal niets – ze zagen zelfs geen UFO – dus vreesden de jonge man en vrouw dat er nooit een ontmoeting tussen hen en de buitenaardsen plaats zou vinden.

Op een avond, ze lagen nog maar net in bed, gebeurde er geheel onverwachts iets bijzonders met hen. Van het ene op het andere moment bevonden zij zich – niet fysiek maar dmv ‘uittreding’ – in een prachtig, groot ruimteschip! In dat ruimteschip werden ze rondgeleid door kleine wezentjes, en maakten ze zelfs een korte ruimtereis door de inktzwarte hemel. De man en vrouw waren intens gelukkig dat ze aan boord waren van dit prachtige ruimteschip, en keken heel gefascineerd naar alles om hen heen en naar de vele verlichte sterren die ze aan zich voorbij zagen schieten. Wat ze wel vreemd vonden was dat dit alles hen allemaal zo bekend voorkwam?!

Na hun ‘ruimtevlucht’ stelde één van de kleine wezentjes zich aan hen voor en zei: ‘Welkom, mijn naam is Raï, wat kan ik voor jullie betekenen?’ Het jonge stel vertelde hem dat ze zo graag voor de buitenaardsen wilden werken op de Aarde. Raï vroeg de man en vrouw wát ze dan zouden willen doen, waarop het stel antwoordde: ‘Alles, want Uw wil geschiedde.’


Maar de mens heeft een vrije wil,’ zei Raï, ‘en daar mogen wij jullie niet in belemmeren. Wij mogen en zullen jullie mensen nooit iets opdragen! Wij zijn Uw vrienden en hopen dat de Aardse mens zal begrijpen dat alleen dat wat vanuit Liefde gebeurt – dus niet vanuit eigenbelang – Uw Aarde en de mensheid naar een hoger niveau kan brengen. Wat U beiden kunt doen is een voorbeeld zijn voor de mensen om U heen en hen inspireren om Het Goede te doen; doe wat Uw hart U ingeeft!

Ga in Liefde en Vrede en hou van álles wat leeft.’

Op dat moment ontwaakten de man en vrouw in hun eigen, vertrouwde slaapkamer. Beiden realiseerden zich dat ze zojuist een gezamenlijke uittreding hadden meegemaakt. En tijdens die uittreding hadden ze buitenaardse wezens ontmoet, en zelfs meegevlogen in hun ruimteschip …… hun allergrootste wens was meer dan uitgekomen!!

De man en vrouw waren ook heel dankbaar voor de wijze raad van Raï. Vanaf dat moment organiseren ze congressen waar gezocht en besproken wordt hoe de mensheid deze Aarde kan redden, en hoe alles eerlijk verdeeld kan worden onder ál haar bewoners. Wat dit echtpaar niet wist was dat zij zelf ooit een van die buitenaardse wezens waren, en dat ze, voordat ze incarneerden op de Aarde, hadden afgesproken om de taak op zich te nemen om te helpen bij het redden van de Aarde …. en het wezen Raï volgt én begeleidt hen daarbij.

Veel liefs, Ans