Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 september 2018

De Arcturianen via Suzanne Lie: Leven in Gebondenheid, Gericht op Één lijn /11 September 2018

De Arcturianen via Suzanne Lie
Leven in Gebondenheid, Gericht op Één lijn
11 September 2018

Als jullie de wervelkolom op één lijn overeenstemmen op een manier dat de Kundalini makkelijk kan stromen, zullen jullie je innerlijke licht aanvoelen dat van binnenin uitstraalt en vanuit ieder chakra.
Jullie innerlijke licht is er altijd geweest, maar voor lange tijd in een slapende, verborgen staat, daarom konden jullie het niet waarnemen tot dat jullie bewustzijn ging matchen met de hogere vijfde dimensionale frequentie van jullie innerlijke licht.

Toen jullie besloten om jullie Thuiswereld of Schip te verlaten om een driedimensionale vorm aan te nemen op het lichaam van Gaia, wisten jullie dat de driedimensionale Aarde nog niet gereed was voor het vijfdimensionale licht. Daarom moesten jullie dit licht verstoppen in de kern van het driedimensionale aardevoertuig op dezelfde manier dat Moeder Gaia Haar licht te verbergen had in de kern van Haar planetaire lichaam.

Terwijl jullie persoonlijke en planetaire lichten zich verbergen in de persoonlijke en planetaire kern, versterken ze de fysieke en planetaire lichamen, die zijn blootgesteld aan de driedimensionale illusies van de realiteit.

Jullie kwamen allemaal naar Gaia in dit NU voor twee heel belangrijke redenen:
Om Gaia te beschermen tegen de negatieve intenties van de duisteren en
Om Gaia te assisteren met Haar planetaire ascentie.

Aangezien de mensheid is samengesteld van dezelfde elementalen Aarde, Vuur (Warmte) Lucht, Water en Ether als Gaia, zo zijn de mensheid en Gaia verbonden via de altijd actieve en snel transmuterende elementalen.
De elementalen zijn veel als de ingrediënten van een cake.
Wanneer er zure melk, bedorven eieren en meel worden gebruikt, zou de cake niet zo fijn smaken, noch zal het meel het verbindende en rijzende werk verrichten.