Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 september 2018

Dagtekst van Zondag 2 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zondag 2 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

onze Rijkdommen als zoon van God - ze plaatsen tegenover de moeilijkheden van het leven

"Je komt een moeilijkheid tegen en je hebt plots de indruk dat je geen uitweg ziet. Vergelijk dan die moeilijkheid met al wat je bezit: overloop al je gaven, je kwaliteiten... en dan je ouders, je vrienden... en ook alle mogelijkheden die de Hemel je elke dag geeft: tegenover al deze rijkdommen zal die moeilijkheid in het niet verzinken! Denk eraan om op die manier je schatten tegenover je zorgen en je verdriet te plaatsen, vergelijk ze en je zult zien dat er al spoedig geen spoor van overblijft.

En doe hetzelfde met de kwaadaardige entiteiten van de onzichtbare wereld die er een vals genoegen in scheppen om de mensen te verstoren door hen twijfels, angst en ontmoediging in te fluisteren. Wanneer je ze voelt aankomen, zeg hen: “Kom hier, ik zal je iets laten zien”. En je plaatst hen tegenover al je rijkdommen als zoon of dochter van God, die van gisteren, die van vandaag en al degene die je nog te wachten staan in de toekomst. Eerst zullen die entiteiten natuurlijk hardnekkig volhouden, maar al gauw zullen ze begrijpen dat ze hun tijd verspillen en zullen ze je met rust laten."


Omraam Mikhael Aivanhov