Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 september 2018

Dagtekst van Zaterdag 15 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 15 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Natuur - haar respecteren en liefhebben om van het ware leven te proeven

"De natuur is levend en we moeten haar met respect benaderen. Je zal misschien zeggen dat je niet inziet welk verschil ons respect voor haar kan uitmaken. Stel dat het geen verschil maakt, doe het dan tenminste voor jezelf. Als je aandachtig bent tegenover de stenen, de planten, de dieren, de mensen, en zelfs tegenover de dingen om je heen, zal je bewustzijn zich ontwikkelen, zich uitbreiden en zal je rijker worden van al dat leven dat om je heen ademt en vibreert. Zolang je dit niet begrepen hebt, wees niet verbaasd te voelen dat je nog altijd iets mist.

Je wil betekenis geven aan je leven? Denk er dan iedere dag aan dat je verbonden bent met de lichtende krachten en entiteiten van de natuur en dat je met hen kan communiceren. In deze ononderbroken uitwisseling met een veelheid aan wezens, zal je het ware leven proeven. Respecteer de natuur en hou van haar, dan zal je ze in jou horen spreken, omdat ook jij een deel van de natuur bent."

Omraam Mikhael Aivanhov