Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 20 september 2018

Dagtekst van Donderdag 20 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 20 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het spirituele Werk - alleen dat zal voor ons getuigen

"Ga gestaag verder met het spirituele werk dat je ondernomen hebt, en laat dit werk je aanbevelen bij de anderen. Dring je niet aan hen op, het is je innerlijk werk dat voor zichzelf moet spreken, niet jij. Je hoeft je streven naar een nieuw leven, gebaseerd op schoonheid, licht en zelfoverstijging niet te verbergen, maar je moet er ook niet mee te koop lopen. Aangezien je aan jezelf werkt, aangezien je de geest hebt aangeroepen om je innerlijk wezen te boetseren en te beeldhouwen, laat hem zich uitdrukken via je gelaatstrekken, je houding en je gebaren.

Blijf eenvoudig en ongedwongen, probeer niet de aandacht te trekken door gekunstelde manieren. Aangezien je een spiritueel onderricht volgt, begrijp dat je kwaliteiten van wijsheid, zuiverheid, goedheid en edelmoedigheid in je gelaatsuitdrukking en houding zullen doorschijnen, zonder dat je allerlei poses hoeft aan te nemen of een ernstig gezicht te trekken. Zelfs zonder dat je het weet, zal je innerlijk werk voor jou getuigen."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/