Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 20 september 2018

Cirkel van Licht en Liefde / Gepubliceerd 13 september 2018 | Door Ans Hoornweg

Cirkel van Licht en Liefde
Gepubliceerd 13 september 2018 | Door Ans Hoornweg

Een paar dagen geleden zag ik dat, op het moment dat ik m’n bed in wilde stappen, mijn slaapkamer werd gevuld met een enorm groot, wit licht. Aangezien dat in mijn (lange) leven al vaker is gebeurd weet ik dat ik die nacht ‘opgehaald’ zal worden door mijn wezens, de Lobobjes. In de regel zie ik dan 2 of 3 wezens in mijn kamer verschijnen die mij vervolgens meenemen naar hun ruimtescheepje. En in dat ruimtescheepje zie ik dan meestal meerdere Aardse mensen die daar, net als ik, ‘onderwezen’ worden door de buitenaardsen.

Maar deze keer verliep het niet zoals ik gewend was. Ik bevond mij wel in een ruimteschip, maar die stond nu op een hele mooie plek in de natuur – dat kan ergens op de Aarde zijn geweest zijn, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen.

Onder begeleiding van een Lobobje verliet ik het ruimteschip en zag toen een groot aantal van mijn wezens, de Lobobjes, in een kring staan – ikzelf stond, samen met mijn begeleider, als toeschouwer búiten die kring. In het midden van die kring stond iets dat ‘Het Kwaad’ vertegenwoordigde, en daar schrok ik hevig van. Het wezentje naast mij voelde mijn angst en zei:


‘Niet bang zijn, want dan versterk je zijn macht; kijk mij aan.’

Ik keek in de prachtige, liefdevolle ogen van het Lobobje waardoor ik m’n angst losliet en weer rustig werd. ‘Het Kwaad’ in die kring liet z’n vele gezichten zien, en probeerde uit de kring te breken om schade aan te richten, net zoals hij dat op de Aarde doet. (Het doel en streven van ‘Het Kwaad’ is om de mensheid in angst en woede te laten leven, waardoor hij zich kan voeden aan de energie van hun angst en boosheid, want dát is de energie waar ‘Het Kwaad’ van leeft.)

Toen zag ik het volgende, wonderschone gebeuren:

De wezens pakten elkaars hand en focusten zich gezamenlijk op ‘Het Kwaad’ middenin hun cirkel. Even later transformeerde de gesloten cirkel van wezens in een Groot Wit Licht waarmee zij ‘Het Kwaad’ dus omringden. Op dat moment hoorde ik zeggen: ‘Liefde en Licht zal ál Het Kwaad overwinnen!‘

Toen mocht ook ik in die kring van Lobobjes gaan staan, en ik probeerde, net als zij, pure Liefde en Licht uit te stralen, en ik voelde hoe ook wijzelf werden gevuld met Wit Licht en Liefde. Het was heel bijzonder en prachtig om dit, tezamen met mijn Lobobjes, te mogen doen! Langzaamaan gaf Het Kwaad zich over, waardoor het oploste en uit onze cirkel van Licht en Liefde verdween.

Dit is een mooi voorbeeld voor ons mensen om niet kwaad met kwaad te vergelden, maar het met Liefde en Licht te omarmen, want alleen Liefde overwint echt alles! Een prachtige les die overgebracht kan worden naar en door alle mensen van goede wil.

Veel liefs, Ans

https://www.anshoornweg.nl/