Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 september 2018

Benjamin Fulford: “Goede kant” van de Rothschild familie zegt dat Trump een financiële herstart zal opvoeren / 3 september 2018

“Goede kant” van de Rothschild familie zegt dat Trump een financiële herstart zal opvoeren
3 september 2018 / Auteur: Benjamin Fulford

De impasse in de niet verklaarde V.S. burgeroorlog die de hele zomer duurde is geëindigd en de goede jongens zijn al begonnen met een serie verbazingwekkende acties tegen de cabal, inclusief het neerschieten van hun geheime satellieten, bevestigen meerdere bronnen. Ook is een complete herstart van het globale financiële systeem al begonnen, beweren CIA bronnen verbonden aan de zo door zichzelf beschreven, “goede kant” van de Rothschild familie. En dit is slechts een voorspel op wat belooft een erg gebeurtenisvolle maand september te worden, zijn de bronnen het over eens.

Het neerschieten van de satellieten werd eerst gemeld door de mysterieuze blogger “Q” en is onafhankelijk bevestigd door drie afzonderlijke bronnen. “Op 30 augustus werden CIA satellieten en supercomputers neergehaald en waarschijnlijk in beslag genomen door [V.S. President Donald] Trump’s nieuwe ruimtemacht en *GCHQ  [Britse Geheime dienst] werd verwijderd uit de NSA database om zo ook cabal elementen in het VK, Australië, Canada, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland en Israël doof en blind te maken,” legden Pentagon bronnen uit.        *(Government Communications Headquarters)

Een CIA bron in Azië die betrokken was bij het opzetten van het geheime satelliet netwerk dat vorige week werd uitgeschakeld gaf de volgende waarschuwing aan collega’s: “We zijn in potentieel gevaar. Ik hoop dat jullie voertuigen brandstof hebben en dat jullie voedsel noodvoorraden en water bij de hand hebben. Het is niet te zeggen wie dit deed of waarom en nu dat enkele van onze satellieten neergehaald zijn, weet alleen God wat er van ons zal worden.”

Ondertussen zegt een derde bron dat Nathaniel Rotschild’s factie betrokken was bij het neerschieten, door te zeggen: “Nat is weer terug in het spel. Hij is met ons. We ontmantelen het Nazi/Antarctica globale communicatie netwerk. Dit is inclusief verschillende ronddraaiende satellieten waarvan een er al was uitgeschakeld.”

Het neerhalen van het communicatienetwerk is een voorspel op zowel een militair als financieel offensief tegen de cabal, zijn Pentagon en CIA bronnen het over eens. Voor redenen van operationele veiligheid kunnen de Pentagon bronnen niet veel meer zeggen over de militaire actie dan dat “een militair V.S. offensief onderweg is om een einde te maken aan de weerloze en gedesoriënteerde cabal.”

Echter, “de financiële dimensie van het neerhalen van de cabal impliceert een door goud ondersteunde dollar en arrestaties volgende week,” zegt voormalig (er is nooit werkelijk een “voormalig”) CIA agent en Marine geheime dienst officier Robert David Steele. Afzonderlijke CIA bronnen verbonden aan de Rothschilds voegen toe: “We bevinden ons al in een globale valuta meltdown. Het kan niet worden gestopt. De financiële reset is immanent. Zie wat er gebeurt met de prijs van goud en zilver. Dit zal allemaal plaatsvinden voor december 2018. Trump heeft een erg belangrijke rol te spelen. Hij is nauw verbonden met de goede kant van de Rothschild clan. (Nat is weer opnieuw in het spel).”

Ondertussen is de donkere kant van de financiële strijdmacht ook druk, zeggen de bronnen, opmerkend dat de “Indonesische roepia verpletterd is tegen de USD. Dit is het resultaat van Jokowi’s meerderheid regeringsovername van PT Freeport [de gigantische goudmijn] in Papua Nieuw Guinea. De Khazariaanse Zionisten bolwerken in het centrum van Londen vernietigen valuta in de landen die niet willen buigen voor hun eisen. Brazilië, Argentinië, Venezuela, Turkije en Indonesië zijn de eersten die worden geraakt.”

De Khazarianen trekken geld uit al deze landen omdat ze wanhopig goud willen nu dat de Zwitsers gedwongen worden om de BIS goudvoorraden terug te geven aan hun rechtmatige eigenaren,” zeggen bronnen bij de White Dragon Society (WDS).

Dit is misschien waarom Britse geheime dienstbronnen, die alle contact hebben verbroken met de WDS, kort na de 11 maart 2011 nucleaire en tsunami terreur aanval tegen Japan, plotseling verschenen om steun aan te bieden aan de WDS plannen voor een bureau voor toekomstplanning. Ze proberen misschien een geplande WDS overname van de Bank van Japan, te voorkomen. Er is voor volgende week een ontmoeting gepland.

Het contact is misschien ontstaan omdat “het lijkt dat de Oktober Verrassing vroeg komt met de kanonnen van augustus, zoals Trump verkondigde op 31 augustus dat september ‘crisismaand’ is en hij dropt misschien ‘waarheid bommen over 9/11 en 3/11” leggen Pentagon bronnen uit.

Verder vervolgen de bronnen; “17 jaar nadat de Twin Towers werden omvergehaald, werd schaduw Staatssecretaris voor de deep state, John McCain geëxecuteerd 17 dagen voor 9/11 terwijl de storm in september losbarst,” terwijl als een complete boodschap aan patriotten de totale Joint Chiefs of Staff kwamen opdraven terwijl McCain in positie lag, op 31 augustus om zo de overwinning te verklaren.” Andere Pentagon bronnen merken op dat de “kist van McCain gesloten was omdat hij ofwel zijn hersenen had opgeblazen of niet echt in de kist lag.”

Er is ook een hoop actie dat plaatsvindt aan het cyber front, met meerdere bronnen die zeggen dat de focus op Google, Facebook, Twitter, You Tube enz. ligt, zijn meerdere bronnen het over eens.

Hier volgt Steele’s analyse van de situatie:
 “De kernspelers in de sociale media ecologie (Facebook, Google, Twitter en YouTube) zien een drievoudige dreiging vanwege hun geconsolideerde uitschakeling van Alternatieve Rechtse media expert Alex Jones. Een klasse actie rechtszaak is uitgevaardigd en er zijn aanwijzingen dat meerdere klasse actie rechtszaken zouden kunnen worden uitgegeven, elk door een variatie aan conservatieve stemmen gediscrimineerd tegen en willekeurig gestopt. De recente onthulling dat dit niet alleen jaren van tevoren was gepland, maar ook dat het een hefboomwerking had op speciale NSA software met het doel om de naam van conservatief denkende leiders op te sporen en digitaal uit te schakelen, roept presidentiele interesse in een RICO onderzoek op.

“In een meer positieve aantekening, er is gepraat over de President die Twitter verlaat alleen wanneer er een levensvatbaar alternatief naar voren komt. De directeuren  van Mastodon, Gab, Minds en Plurk worden benaderd door een conservatieve miljardair die klaar staat om een naadloos geïntegreerde nieuwe ecologie te financieren die inclusief tekstboodschappen is, online blurbs (misschien worden die wel Trumpets (trompetten) genoemd), video’s (BitChute is daar als kern ingesloten), gedeelde files en ontmoeting en netwerk applicaties op meerdere niveau’s.”

De aanslag op de in Californië gevestigde tech giganten zal waarschijnlijk ook leiden naar een werkelijke militaire bezetting van vele high-tech bedrijven in die staat, merken andere Pentagon bronnen op.

Het andere grote front van de cabal bevindt zich in de Oekraïne en hier lijkt het er op dat er werkelijk serieuze oorlogsvoering gaande is. Het officiële Russische Tass Nieuws bureau meldt dat er waarschijnlijk oorlog zal zijn waarbij Canadese, V.S. en NATO troepen betrokken zijn die deze maand vechten tegen etnische Russen in het Oosten van de Oekraïne:

“Nazi’s van de Azov groep zullen worden belast met de ondersteuning van het offensief in de achterhoede. Het commando over al deze operaties zal worden uitgevoerd door het leger van de Verenigde Staten en Canada of, met andere woorden, door het NATO leger,” volgens Daniil Bezsonov, gespreksvoerder voor de Donetsk People’s Republic (DPR), meldde Tass het Donesk News Agency citerend.


“Poetin zal de hele Oekraïne terugpakken. De moord op de leider van de DPR heeft de balans doen doorslaan. Het is al in beweging,” zeggen CIA bronnen.


Er zijn hints dat China en Frankrijk Rusland zullen ondersteunen bij deze actie tegen de Oekraïne. China staat op het punt om deel te nemen aan een Russische militaire oefening waarbij 300.000 troepen, 900 tanks en 1000 vliegtuigen zijn betrokken.


Ondertussen hintte de Franse President Emmanuel Macron aan wiens kant hij stond  door openlijk te verklaren dat Europa meer op Rusland moet vertrouwen en minder op de V.S. voor zijn verdediging.


Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat het leger van de V.S. niet zal vechten tegen Rusland om de Nazi’s in de Oekraïne te verdedigen. Als dat het geval is zijn de dagen voor de Khazariaanse schurkenstaat in de Oekraïne geteld.

De andere Khazariaanse schurken staten, Israël en Saudi Arabië zullen waarschijnlijk gaan aandringen op vrede voordat ze ook omver worden gehaald. Voor nu, “maakt Rusland een einde aan de Syrische oorlog met een laatste aanslag op Idlib,” merken de bronnen op.

Waar we naar uit moeten kijken in de volgende vijf dagen en weken is of overblijvende senior satanische cabbalisten als Benyamin Netanyahu, George Bush Jr., Hillary en Bill Clinton, Dick Cheney, Barack Obama en anderen (zijn het kloons, dubbels of computer graphics) openlijk worden gearresteerd en getoond voor de camera’s. Het andere ding om te zien is of Trump eindelijk publiek zal gaan met de waarheid over 9/11 zoals hij beloofde tijdens de verkiezingscampagne. Als dat niet gebeurt, dan zal de WDS de dingen naar het volgende niveau tillen.

In een laatste aantekening deze week, terwijl we in het algemeen de off-world openbaringen en UFO soort spul overlaten aan anderen, voelden we ons verplicht om deze link te sturen die ons werd gegeven door de CIA welke een link aan een UFO bevat, naar verluid gefilmd door een Japanse vliegtuigpassagier op 2 augustus.


Deze bronnen zeggen dat een buitenaardse alliantie zich spoedig aan het wereldpubliek zal onthullen.

Ons standpunt echter, blijft dat zelfs als er UFO’s bestaan (en deze schrijver heeft ze persoonlijk gezien en gefotografeerd), zullen ze nu niet op enige zichtbare manier tussenbeide komen bij mensenzaken. We moeten de planeet zelf bevrijden en als we wereldvrede bereiken zal hopelijk de quarantaine op deze planeet worden opgeheven.

Vertaling: Lia