Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 11 september 2018

Benjamin Fulford: Angst voor Pandemie broeit terwijl cabal ondergang tegemoet ziet /10 september 2018


Angst voor Pandemie broeit terwijl cabal ondergang tegemoet ziet
10 september 2018 / Auteur: Benjamin Fulford

Een pandemische angst komt naar boven terwijl vliegtuigen in verschillende landen gedwongen worden te landen omdat ze vol zitten met “zieke” mensen en in quarantaine worden gezet. Echter, bronnen bij het Defensie Intelligence Agentschap (DIA), zeggen dat de incidenten allemaal vals lijken en dat er crisis acteurs bij betrokken zijn.

De pandemische angst komt terwijl de executie van V.S. Senator John McCain schokgolven door de Khazariaanse maffia rangen stuurde die nu al hun middelen inzetten bij een wanhopige actie om zichzelf te redden. Dus deze pandemische angst is misschien iets als een schooljongen die roept dat er een bomdreiging is op zijn school met de bedoeling om een examen te vermijden dat hij niet kan halen.

Het is echter ook mogelijk dat het militaire-industriële etablissement van de V.S. een pandemische angst voorbereidt als een dekmantel om wereldwijd alle vliegtuigen te stoppen met de bedoeling om te voorkomen dat de Khazariaanse maffia kan ontsnappen, terwijl acties op meer dan 51.000 verzegelde aanklachten beginnen.

In ieder geval zijn de onderstaande links een gedeeltelijke indicatie van de schaal van deze geplande “pandemie.”


Spain naar England, 04-09-18 — ziekteverwekker

De Pandemische angst is slechts een van de vele dreigingen in de huidige crisis aan de top van de wereld, vooral in de Westerse machtsstructuur.

Het centrum van actie blijft de V.S., waar de militaire leiding die President Donald Trump ondersteunt met het omver werpen van de cabal heeft geïntensiveerd. Pentagon bronnen zeggen dat bij de volgende fase van de aanval hoog niveau Republikeinen als vice president Dick Cheney en voormalig president George Bush Jr., zijn betrokken wie beiden “opgepakt zullen worden, op de eerste plaats vanwege 9/11 verraad zodat de democraten niet kunnen klagen wanneer Barack Obama en Hillary Clinton het doelwit zijn.”

Het is niets waard dat George H.W. Bush (Sr.) hoogstwaarschijnlijk dood is omdat hij niet kwam opdagen bij de John McCain begrafenis. Ook werd de dokter van Bush neergeschoten deze zomer en een tijdje later pleegde de man die de dokter neerschoot waarschijnlijk zogenaamd “zelfmoord” wat wijst op een mogelijke cover-up van de dood van Bush.


In ieder geval ontvouwt het scenario voor de lang verwachte arrestatie van deze top cabballisten zich langzaam maar zeker. De executie van Senator John “ISIS” McCain maakte het mogelijk hem te vervangen met de pro Trump Senator Jon Kyl, merken de bronnen op. Dit zal het makkelijker maken om Brett Kavanaugh aan te stellen als de Opperrechter van het Hoger Gerechtshof, leggen ze uit.

Bij de volgende stap zal Bush Jr. worden belast enz. door het declasseren van de Foreign Surveillance Intelligence Act (FISA) documenten samen met documenten over 9/11 toen Kavanaugh de Stafsecretaris was van Bush van 2001 tot 2005, zeggen Pentagon bronnen.

De strop sluit zich ook steeds meer om de nek van Obama omdat zijn beschermers van de Chicago bende worden uitgeschakeld. Het begon met de arrestatie in juli van een Bronfman erfgenaam (de Bronfmans werden rijk door het leveren van drank aan Al Capone) wegens haar aandeel in de NXIVM seks verkeer cultus. Nu werd het hoofd van de V.S. tak van de Mossad, Rahm Emmanuel, “gedwongen af te treden als burgemeester van Chicago en misschien aangeklaagd voor zijn misdaden en corruptie,” zeggen Pentagon bronnen.

Het net sluit zich ook voor Nazi oorlogsmisdadiger Benjamin Netanyahu terwijl het Joodse volk eindelijk wakker wordt voor zijn satanische criminaliteit. Een teken hiervan kwam toen Israëlische kranten als Haaretz onthulden dat zijn regering, in het geheim verschillende Syrische anti regeringsgroepen die schuldig waren aan misdaden tegen de mensheid, financieel steunde.


Het omverwerpen van de top Khazariaanse gangsters valt samen met een aanval op twee van hun belangrijkste machtscentra—de gezamenlijke media en de high Tech oligopolie.

De Khazariaanse “media is onder de aanval terwijl het valse nieuws NBC onder onderzoek ligt voor het vertellen van een Harvey Weinstein verhaal, terwijl CBS gedwongen werd om een roofdier seks maatje [voorzitter Leslie] Moonves te ontslaan op 9 september, Joods Nieuw Jaar,” zeggen de Pentagon bronnen.

De bronnen voegen toe dat “big tech Facebook, Amazon, Apple, Google (FAAG) misschien geruimd en opgebroken zijn om het spioneren en censureren te stoppen en competitie te bevorderen.”

Hier is wat de “voormalige spion die een valse vlag operatie leidde voor de CIA,” Robert David Steele, te zeggen had over de situatie:

“De digitale moordaanslag van Alex Jones in het bijzonder gaat verder en van al degenen die over het algemeen Sandy Hook waarheid zoeken. Dit wordt misschien niet alleen een zaak van publieke vrije meningsuiting versus private Internet censuur maar ook van baanbrekend onderzoek en misschien eventueel van een instorting van het antitrust monopoly. De lijst met schuldige bedrijven is nu veel langer dan de originele #GoogleGestapo bondgenoten (Amazon, Facebook, Google, MeetUp, Twitter en YouTube), allen onder een vorm van V.S. geheime dienst en Zionistische controle en invloed. Het is nu inclusief Apple, discus, Pinterest, WordPress.com en velen meer. Het lijkt erg veel op een Deep State executie order welke alle Deep State platforms gehoorzamen.

Steele voegt toe dat terwijl zijn “Internet Service Provider DreamHost het First Amendment ondersteunt, Amazon het boek van verzamelde memoranda over Sandy Hook dat werd afgeleverd bij het Witte Huis op 8 september, heeft geblokkeerd.”

De Khazariaanse cabal wankelt maar ze zijn verre van uitgeschakeld. De meest dodelijke tegenaanval die ze kunnen doen tegen het Trump regiem komt misschien in de vorm van een instorten van de aandelenmarkt. Je kunt zien in het artikel via de link hieronder dat de gezamenlijke media nu een lied zingt over neergang van de markt en de economie.

Natuurlijk moesten ze eerst de markt optillen naar irrationele hoogten voordat ze het konden instellen voor de val en je kunt er zeker van zijn dat hoog niveau insiders als de Rothschilds geld zullen melken op de weg naar beneden net zoals ze dat deden tijdens de weg omhoog.

De Khazariaanse maffia onderneemt ook een grote actie met de bescherming van de Duitse Kanselier Angela Merkel, hun meest senior leider die nog aan de macht is. Duitse bronnen zeggen dat een valse vlag incident in scene werd gezet in de stad Chemnitz, met de bedoeling om een voorwendsel te verschaffen om door te gaan met nationalisten te labelen als gevaarlijk, volgens Duitse White Dragon Society (WDS) bronnen. Het hoofd van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst lijkt het hiermee eens te zijn.


Ook de Britse kant van de Khazariaanse bende blijft op het oorlogspad door het in scene zeten van valse chemische oorlogsvoering aanvallen in het VK en bereidt zich voor om ditzelfde in Syrië te doen. Ze doen dit omdat hun olie belangen in het Midden Oosten bedreigd worden door de Russen en ze hebben een plausibel excuus nodig voor militaire actie gericht op de bescherming van hun olie inkomsten, geven MI5 bronnen toe.

Dingen raken ook meer verhit in Japan met waarschijnlijk een aardbevingswapen aanval tegen het Noordelijke eiland Hokkaido. De aardbeving is verdacht omdat het episch centrum vlakbij een militaire basis was (net als de recente bevingen in Zuid Japan) de seismograaf had de kenmerken van een kunstmatige aardbeving en het was oppervlakkig. Verder, zelfs hoewel de aardbeving plaatsvond om 3 uur in de morgen, was Slaven Eerste Minister Shinzo Abe al op en binnen drie minuten stond hij klaar met een crisiscentrum, wat er op wijst dat hij waarschijnlijk van tevoren gewaarschuwd was.

Het motief is misschien afpersing omdat op de dag van de aardbeving Trump zei: “goede relaties met Japan zullen spoedig eindigen als ik ze zou vertellen hoeveel ze moeten betalen.”


Natuurlijk, waren de Amerikanen gewaarschuwd dat La Palma geraakt zou worden en dat de Oostkust van de V.S. een 100 meter tsunami zou ervaren als ze nog meer stunts als dat zouden proberen, zeggen WDS bronnen in Japan. Verder zijn er acties op handen om het slaven regiem van Abe te verwijderen en de Bank van Japan te nationaliseren, zeggen bronnen bij de Japanse rechter vleugel.

In ieder geval blijft de zwakke link in het Trump regiem de financiën omdat de V.S. failliet blijft en afhankelijk van buitenlandse kopers van V.S. Schatten (voornamelijk de Chinezen en Japanners) met als doel om de huidige levensstandaard te handhaven.

Ook, terwijl de actie door de Trump V.S. legerleiding om de cabal te verwijderen en de Republiek te herstellen prijzenswaardig is en achter loopt, hebben ze niet een werkelijk plan laten zien voor het omgaan met de huidige door mensen veroorzaakte planetaire uitstervingsgebeurtenis.

De Europese tak van de cabal, probeerde ondanks hun onheil en corruptie op zijn minst om met deze zaak om te gaan door het gebruik van een globale koolstof opwarming (toegeven vals) oplichtingszaak. Tenzij het Trump regiem komt met een werkelijk plan voor de planeet, zal Trump net zo eindigen als voormalig Sovjet leider Boris Yeltsin wiens belangrijkste rol was voor te zitten tijdens het instorten van het oude, rotte systeem.

De WDS en hun bondgenoten hebben een plan voor een enorme multi-biljoen dollar campagne om een einde te maken aan de vernietiging van het milieu in de hele wereld binnen een paar maanden. Als de Trump legerleiding faalt om verder te gaan zullen ze zien dat ze zonder salaris komen te zitten.

Vertaling: Lia

https://benjaminfulford.net/