Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
 7 september 2018 / via Shelley Young


Onlangs werd ons gevraagd: "Hoe ga je om met competitieve mensen wanneer ze tegen je willen concurreren en het jou triggert?" We willen dit vandaag graag bespreken.

Naarmate je verdergaat op je reis naar verlichting, zul je een diepere kloof zien in hoe je voor jezelf creëert in vergelijking met hoe anderen die nog steeds in 3D zijn proberen te creëren voor zichzelf. Degenen die nog steeds vanuit 3D werken, zien de wereld als een beperkte hoeveelheid van wat ze zoeken. Dit zal ervoor zorgen dat ze krachtig vechten voor wat ze verlangen, en allerlei tactieken gebruiken om dit te bereiken. Dit is in wezen gebaseerd op de angst dat er niet genoeg is om rond te  komen, door het alleen door de ogen van succes of mislukking te zien, winnen of  verliezen, en op zoek te gaan naar een extern om ze compleet te maken. Het probeert succes te vinden uit oude energiebenaderingen die lang niet zo goed worden ondersteund als voorheen, wat bijdraagt aan de intensiteit van hun acties. Ze moeten ook vanuit een plek van afscheiding benaderen (waardoor de tegenstanders de vijand zijn) om hun agenda te ondersteunen.

Degenen die vanuit een meer geëvolueerde ruimte creëren, vinden hun succes door hun authentieke zelf te laten schijnen en weten dat alles wat overeenkomt met hun energie, en hun doel, op natuurlijke wijze zal uitlijnen met hen. Het is een kalmere, aangedreven benadering, omdat je geen angst hebt voor gebrek. Het is niet nodig om de andere persoon de vijand te maken, omdat je weet dat er meer dan genoeg is voor iedereen, en als dit niet jouw partij is, is iets anders dat wel. De wedstrijd wordt een middel tot zelfexpressie, van zijn in plaats van doen, van het waarderen van de ervaring, omdat je weet wat de uitkomst is, het brengt je dichter bij je ideale situatie en je hoogste doel.

Wanneer je wordt getriggerd, is dat omdat je het gevoel hebt dat je naar datzelfde niveau moet zinken om een kans te krijgen, maar je weet dat je het niet kunt omdat je niet meer in die energieën speelt. Het kan ook een kans voor je zijn om oude wonden los te laten waar u oneerlijk werd behandeld, die je tot slachtoffer maakte, niet werd gezien voor wie je werkelijk bent, je machteloos voelen of anderszins worden afgewezen. Een moment van eenvoudige erkenning van die gevoelens en een bereidheid om hen te labelen en te laten vertrekken, is alles wat nodig is.

Dus hoe ga je om met een situatie waarin je probeert om in hogere energieën te blijven terwijl anderen nog steeds in de oude energieën spelen? Door te begrijpen dat zij eenvoudigweg opereren vanuit het enige systeem dat ze kennen en dat het niet persoonlijk is. Door te weten dat er niets krachtigers is als een co-creatie hulpmiddel dan opereer je eenvoudig vanuit je afstemming, waarheid, zijnheid en de beste bedoelingen. Door het te zien als een kans om uit te drukken wie je werkelijk bent, en om dingen op nieuwe, geautoriseerde manieren te doen. Het is kiezen om op een energetische laag te blijven die uiteindelijke jouw ultieme  succes zal ondersteunen. En als je concurrent je overwint, betekent dit gewoon dat het niet je hoogste energetische match was en dat Het Universum en je ziel iets beters voor je in petto hebben.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien