Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
 5 september 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, jullie doel en jullie dienstbaarheid is jullie unieke krachtige bijdrage aan de wereld, evenals jullie eigen persoonlijke pad van groei. Naarmate jullie groeien en evolueren, mogen ook jullie wensen worden uitgedrukt. Velen van jullie gaan door een verandering van doel en dienstbaarheid als gevolg van de transformatieve energieën die je hebt doorgemaakt.

Net zoals jouw reis naar verlichting zijn eigen speciale mix van elementen is dat resoneert met jou, zo zal het zijn hoe je die energie wilt uitdrukken. Luister naar je ziel. Weet dat je eigen doel en dienstbaarheid perfect zijn voor jou. Het heeft geen zin om iedereen hetzelfde te laten doen! Als zielen op de planeet om te helpen, zullen jullie rollen enorm en gevarieerd zijn, allemaal ontworpen om het geheel op ontelbare manieren te dienen.


Jullie zijn pioniers in wat jullie creëren en hoe jullie evolueren en ascenderen. Dit betekent jezelf toestemming geven om jezelf uit te drukken op de manieren die goed voor je zijn, en anderen aanmoedigen om dat ook te doen. Jouw dienstbaarheid zal nooit exact hetzelfde zijn als die van iemand anders, want het zal altijd een mix zijn van wat je aanbiedt plus jouw eigen specifieke kracht, en dat is precies hoe het moet zijn.

Dus schijn, en vertrouw jezelf om jezelf als de expert voor jou te begeleiden, en laat de ontplooiing je leiden naar je immer evoluerende, hoogste, mooiste zelfexpressie. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien