Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 september 2018 / via Shelley Young


Er is een oud doordringend geloof dat zegt dat hoe meer licht je uitstraalt, hoe meer je tot de duisternis wordt aangetrokken.

Hoor ons als we zeggen dat dit geloof is geschapen uit angst, om meer angst te creëren en om te voorkomen dat je glanst in je volle glorieuze waarheid en authenticiteit. Het was een onwaarheid ontworpen om je beperkt te houden en uit je authentieke kracht te houden.

Laten we hier dieper over doordenken. Heb je ooit gezien dat de donkere hoeken van een kamer een kaars proberen uit te blazen? De duisternis heeft geen interesse in het licht omdat het licht de duisternis transformeert. Als de duisternis op zichzelf zou worden omsingeld, zou het er dan voor kiezen zichzelf bloot te stellen aan het enige element dat het zou kunnen bedreigen?


Geliefden, jullie zijn allemaal een stukje van God. Hoe kan iets sterker zijn dan dat? De enige manier waarop een lager vibrerende energie je echt kan beïnvloeden, is door je kracht weg te geven en het toe te staan.

Dus glans. Claim je glorieuze energieën en laat ze helder schijnen, ongehinderd, zonder angst of zorgen, voor de hele wereld om te zien! Schijn als het baken dat je bent, wetende dat je de meester bent van je eigen unieke energie als een geïndividualiseerd aspect van Bronenergie. Het is niet alleen veilig voor je om dit te doen, het is precies waarvoor je op deze planeet bent om te doen. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien